Dodaj svoju kompaniju
Ordinacija za uklanjanje kondiloma Dr Đorđević

Ordinacija za uklanjanje kondiloma Dr Đorđević


Veselina Čajkanovića 3, Medaković 3, 11000 Beograd

Uklanjanje kondiloma Beograd |

Ginekološka ordinacija DR ĐORĐEVIĆ već više od jedne decenije posluje u Beogradu, na adresi Veselina Čajkanovića broj 3. Radeći u sferi ginekologije stekli smo mnogo iskustva, neprestano se usavršavamo, pratimo inovacije na polju medicine i ginekologije i momentalno ih primenjujemo na svoje poslovanje. U skladu sa tim - kako bismo na najbezbolniji način pacijentkinjama uklonili kondilome uložili smo u moderan aparat marke ELLMAN.

Kako-se-zastititi-od-HPV-virusa

Kako se zaštititi od HPV virusa?

Kondilomi ili genitalne bradavice su grupa virusa, odnosno HPV virusi (humani papiloma virusi) koji su veoma rasprostranjeni i mogu dovesti do promena na koži i sluzokoži malignog ili benignog karaktera. Prenose se kontaktom, dok se genitalni oblici prenose polnim kontaktom. Do danas je otkriveno više od 100 tipova ovog virusa.

Kako-se-uklanjaju-kondilomi

Kako se uklanjaju kondilomi?

U ginekološkoj ordinaciji DR ĐORĐEVIĆ uklanjanje kondiloma se vrši uz pomoć najsavremenijeg aparata koji emituje radiotalase od 4,0MHz, koji postižu izvanredne rezultate uz minimalni periferni mehanički i termalni efekat. Nakon intervencije radiotalasima, u našoj ordinaciji poznatoj po kvalitetnom uklanjanju kondiloma, ne ostaju ožiljci, postoperativni bol je sveden na minimum, brže je zarastanje a mogućnost komplikacija zanemarljiva.

Da-li-uklanjanje-kondiloma-boli

Da li uklanjanje kondiloma boli?

Sama procedura uklanjanja kondiloma i bol tokom nje zavisi od lociranosti virusnih bradavica. Ipak, uz totalnu ili lokalnu anesteziju u kombinaciji sa najmodernijim aparatom za uklanjanje kondiloma, procedura je gotovo bezbolna iako tokom nje možete osećati blagu neprijatnost. U ginekološkoj ordinaciji DR ĐORĐEVIĆ svi zaposleni će se potruditi da svaka procedura protekne na najbolji mogući način. 


Uklanjanje kondiloma - rutinska procedura u ginekološkoj ordinaciji DR ĐORĐEVIĆ

U našoj ginekološkoj ordinaciji koja koristi najsavremeniji aparat za uklanjanje kondiloma sama procedura je postala rutinska. Uprkos tome, svaka pacijenktkinja koja dođe radi uklanjanja kondiloma biva primljenja sa jednakom negom i brigom.

Obratite nam se sa poverenjem jer je nama vaše zdravlje na prvom mestu. 

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da zakažete neku intervenciju u našoj ginekološkoj ordinaciji, kontaktirajte nas putem telefona 011/3467-744,063/236-513 ili nam pošaljite upit na mail ordinacija@drdjordjevicginekologija.rs.

 • pon

  09-20h

 • uto

  09-20h

 • sre

  09-20h

 • čet

  09-20h

 • pet

  09-20h

 • sub

  09-18h

 • ned

  Na zakazivanje

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs