Dodaj svoju kompaniju
Turistička agencija i turisticki aranžmani Sokobanja

MOGI-TOURS


Karađorđeva bb, 18230 Sokobanja

Turistička agencija i turisticki aranžmani Sokobanja |

MOGI – TOURS posluje uspešno od 1994. godine sa sedištem na adresi Karađorđeva bb u Sokobanji. Turistička agencija poznata je po velikom izboru turističkih aranžmana.

Turistička agencija MOGI-TOURS nalazi se u centru Sokobanje koja se nalazi na obali reke Moravice, između planina Rtanj i Ozren. Bavimo se kompletnim banjskim turizmom.  

Turistička-agencija-i-turisticki-aranžmani-Sokobanja3

Sve što niste znali o turističkoj ponudi u SOKOBANJI

Sokobanja, jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija u Srbiji, raspolaže velikim izborom hotela, hostela, a u poslednje vreme sve kvalitetnijim privatnim smeštajem apartmanskog tipa.

Turistička ponuda, smeštaj i aranžmani ističu se tradicionalnim pristupom specifičnim za ovo podnevlje, gostoljubivošću i otvorenošću prema gostima, velikim izborom hotela svih rangova, izborom privatnog smeštaja, apartmanima, sobama studijskog tipa.  Kompletna-ponuda-nase-turisticke-agencije

Kompletna ponuda naše turističke agencije

Turistička agencija MOGI – TOURS nudi Vam sve što je potrebno za prijatan odmor. Temperament meštana u Sokobanji čini je čarobnom i primamljivom, najpoznatijom banjom u Srbiji.

Posetite TURISTIČKU AGENCIJU SA NAJBOLJOM TURISTIČKOM PONUDOM ARANŽMANA – garantujemo Vam da ćemo sigurno naći nešto po Vašoj meri!

U našoj ponudi je kompletna usluga banjskog turizma. Sarađujemo sa brojnim hotelima i vlasnicima privatnog smeštaja. Tu smo da za Vas nađemo najbolje rešenje za Vaš odmor.


SOKOBANJA – ODEŠ STAR DOĐEŠ MLAD

Sokobanja se nalazi na visini od 400 metara nadmorske visine. Kroz Sokobanju protiče reka Sokobanjska Moravica. Ovo je jedna od najpoznatijih turističkih odrednica za rekreativni, a posebno banjski turizam. Nalazi se između karpatskih i balkanskih planina, Rtnja i Ozrena.

Za Sokobanju su vezani i Lepterija, izletište koje se nalazi uz Sokobanjsku Moravicu i poznati srednjovekovni grad  - SOKO GRAD. U blizini Sokobanje nalazi se vodopad Ripaljka, koji je periodičan i visok je 20 metara. Sokobanja je poznata po manifestaciji “Prva harmonika” tradicionalnom takmičenju harmonikaša koja se održava svake godine krajem avgusta. U blizini se takođe nalaze Termomineralni izvori Sokobanje.

 

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje. Obratite nam se s poverenjem!

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs