Dodaj svoju kompaniju
Turistička agencija Holiday plus Kosovska Mitrovica |

Duboko opredeljeni za nastavak života i rada na prostoru Kosova i Metohije,  nakon odlaska iz Prištine, 2001. godine osnovali smo agenciju sa ciljem da programe prilagodimo interesu korisnika ali i da im pružimo nova saznanja, upoznajući ih sa novim destinacijama i nastojeci da ni po čemu ne zaostajemo za drugim gradjanima, iako obitavamo u poluratnim uslovima.

Turistička agencija Holiday plus Kosovska Mitrovica 

Na taj način, hrabro i bez ičije pomoći, demonstritrali smo strategiju održivog opstanka i razvoja sa krajnjim ciljem da ovaj mali porodicni biznis  i sediste firme vratimo u maticu osnivača.

Generalni menadžer sa tridesetogodišnjim iskustvom u obavljanju turističke delatnosti,  podpomognut mladim obrazovanim narastajima punim svežih ideja, svakodnevno nastoji da kreira baš ono putovanje o kome ste maštali i prilagodi ga Vašoj i ličnosti, a sve sa ciljem da nas prisvojite kao što imate licnog bankara lekara, advokata, pekara i tako podvučete svoje ime na listi naših zadovoljnih turista.

Pratimo svetske standarde poslovanja i među prvima ih plasiramo na našem tržištu. 

Raspolažemo najnovijim tehnologijama i najkvalitetnijim materijalima i zbog toga smo stekli veliki kredibilitet. 

O kredibilitetu naših usluga, pored referente liste kako individualnih tako i grupnih korisnika, svedoče Licenca organizatora Putovanja OTP BR 396/2010. Republike Srbije kao i UNMIK Licenca za bavljenjem turizmom.
Posetite nas!
 • sre

  09-17h

 • čet

  09-17h

 • pet

  09-17h

 • sub

  09-17h

 • ned

  09-17h

tasos leto 2017

Dobro vece! Molila bih vasu ponudu za tasos u periodu od15.07 do31.07. Dve odrasle osobe i dvoje dece(9 i 3 god).Zainteresovani za smestaj ne dalje od 100 m od plaze, da ima bazen i da je ukljucen dorucak. Pozdrav, Jelena Radosavljevic


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs