Dodaj svoju kompaniju
BOSS CONSTRUCTION DOO

BOSS CONSTRUCTION DOO


Stari Trstenik bb, 37242 Trstenik, Stari Trstenik

Termoplastične hemijski otporne centrifugalne pumpe Trstenik Srbija |

Boss Construction je kompanija osnovana 2012. godine i bavimo se transportom i distribucijom prirodnog gasa. Bavimo se i postavljanjem gasovoda, kao i ugradnjom prateće opreme neophodne za bezbedan i siguran rad distributivnog gasovoda. Prepoznatljivi smo po termoplacionim i hemijski otpornim centrifugalnim pumpama koje proizvodimo u skladu sa svetskim standardima.

Radimo s iskustvom od tri decenije, a nalazimo se na adresi Stari Trstenik. Prepoznatljivi smo po mašinogradnji i distribuciji gasa, a iz ponude posebno izdvajamo hemijski otporne termoplastične pumpe i potapajuće parking stubiće po kojima smo poznati u Trsteniku i celoj Srbiji.

Termoplastične-hemijski-otporne-centrifugalne-pumpe-Trstenik-Srbija1

Termoplastične hemijski otporne centrifugalne pumpe Trstenik Srbija 

BOSS CONSTRUCTION poseduje licencu za distribuciju i upravljanje distributivnim sistemom za prirodni gas i licencu za javno snabdevanje prirodnim gasom koju nam je izdala Agencija za energetiku Republike Srbije.

Prepoznatljivi smo po termoplastičnim i hemijski otpornim centrifugalnim pumpama koje proizvodimo u skladu sa svetskim standardima.

Postojanost i konstantan napredak kompanije traje već dugi niz godina. Apsolutna posvećenost i predanost korektnom poslovanju vremenom su rezultirale proširenjem proizvodnog kapaciteta, poslovnim uspehom i ostvarivanjem veza od poverenja sa našim saradnicima i klijentima. 


Od osnivanja se neprekidno razvijamo u skladu s potrebama tržišta i obogatili smo svoj portfolio. Boss Construction klijenti prepoznaju i po proizvodnji fiksnih i hidrauličnih parking stubića i barikada, po proizvodnji jednostepenih i višestepenih centrifugalnih pumpi i krovno-fasadnih limova.

HIDRAULIČNI POTAPAJUĆI  STUBIĆI

Fiksni i automatski hidraulični stubići i barijere deo su proizvodnog programa kompanije Boss Construction. Tim naših inžinjera svakodnevno, posvećeno radi na izradi , testiranju i unapređenju naših proizvoda koji zadovoljavaju najviše standarde u pogledu bezbednosti i funkcionalnosti.

 Boss Construction automatske hidraulične stubiće odlikuje izuzetna funkcionalnost i otpornost na udare. Za podizanje i spuštanje automatskih hidrauličnih stubića potrebno je samo 6 sekundi.


U komapaniji Boss Construction verujemo da konstantno ulaganje u edukaciju i znanje naših zaposlenih čini razliku zbog koje nam klijenti poklanjaju svoje poverenje, a mi svim svojim klijentima, uz najkvalitetnije proizvode i usluge, svakodnevno pružamo i besplatne savetodavne i konsultativne usluge.

Pred nama su nove ideje, novi projekti i novo vreme u kojem želimo da pokažemo da naš tim može da ostvari sve zahteve i potrebe naših klijenata.

Za sva dodatna pitanja, predloge i nedoumice obratite nam se s poverenjem. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs