Dodaj svoju kompaniju
SUDSKI TUMAČ ZA ARAPSKI JEZIK

SUDSKI TUMAČ ZA ARAPSKI JEZIK


Nemanjina 36, 11000 Beograd

Sudski tumač za arapski jezik |


 Sudski tumač za arapski jezik se nalazi na adresi Nemanjina 36 u Beogradu.Već nekoliko godina uspešno poslujemo, a postojan rad nam je najbolja preporuka. Takođe, kvalitetnim radom smo se istakli i stekli dobar ugled i mnoge zadovoljne klijente.

Ponosni smo na saradnju sa mnogim zadovoljnim klijentima sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju na teritoriji cele Srbije.

sudski-tumač-za-arapski-jezik3

Sudski tumač za arapski jezik

Sudski tumač za arapski jezik odnosno, sudski prevodilac je ovlašćena osoba od strane suda koja izdaje overeni prevod dokumenata i koja svojim potpisom i pečatom garantuje da je prevod veran originalu.

Uloga sudskih tumača za arapski jezik je neophodna u javnim državnim ustanovama, kao što su: 

sudovi, 

ministarstva, 

zdravstvene ustanove, 

fakulteti, 

MUP-ovi itd. 

Sudski tumač za arapski jezik radi prevode sa srpskog na arapski jezik i obrnuto. Takođe radimo prevode sa engleskog i francuskog jezika na arapski i srpski. Ističemo se kao sudski tumači za arapski jezik i po tome smo poznati, a naši zaposleni su vrhunski profesionalci u svom poslu i veoma su efikasni u radu.

sudski-tumač-za-arapski-jezik

Sudski tumač za arapski jezik

Pored toga svi imaju dugogodišnje iskustvo, odlične preporuke i veoma su ljubazni i posvećeni poslu i klijentima. 

Sudski tumač za arpaski jezik odlikuje se dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore. Kvalitetan rad i zadovoljni klijenti su nam uvek na prvom mestu, a kao sudski tumači za arapski jezik ističemo se i temeljnim radom pri svakom prevodu bilo sa srpskog na arapski ili sa engleskog i francuskog na arapski i srpski jezik. 

Zainteresovanim klijentima nudimo ne samo usluge prevođenja, već i overe dokumentacije. Naša firma sudskih tumača za arapski jezik prati svetske standarde kada je sudsko tumačenje sa srpskog na arapski i obrnuto u pitanju i među prvima ih plasiramo na našem tržištu. 

O nama

Naši tumači za arapski jezik posvećeni su maksimalno i poslu i klijentima jer shvataju ozbiljnost svoje poslovne delatnostsi i zato su uvek tu za Vas da maksimalno dobro obave svoj posao. Sudski tumači za arapski jezik postali su neophodnost u našoj zemlji, kao i u inostranstvu, te je to razlog više da posvećeno i kvalitetno obavljamo naš posao za Vas da bismo time zadržali dobar ugled i zadovoljne klijente.

Sudski tumač za arapski jezik otvoren je za sva Vaša pitanja, predloge ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte ili nam pišite jer Vam odgovaramo u najkraćem roku!

Posetite nas i lično se uverite u naš kvalitet. 

Dobrodošli, mi smo uvek tu za Vas!

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs