Dodaj svoju kompaniju
OPŠTE UDRUŽENJE PREDUZETNIKA SMEDEREVO

OPŠTE UDRUŽENJE PREDUZETNIKA SMEDEREVO


Kralja Petra I 9, 11 300 Smederevo

Udruženje preduzetnika Smederevo |


Opšte udruženje preduzetnika Smederevo jedno je od najstarijih i najaktivnijih Udruženja u Srbiji. Osnovano je 1823. godine.

Tačnije - smatra se da od tog doba egzistiraju i aktivno deluju prvi organizovani esnafi, dok kao Opšte udruženje preduzetnika Smederevo - u ovom statusnom i organizacionom obliku aktivno u okviru komorskog sistema funkcioniše od 2002. godine, predhodno u kontinuitetu delujući preraslo iz Udruženja samostalnih zanatlija, ugostitelja i autoprevoznika,Udrženja zanatlija - sve vreme u istom .

 OVDE možete preuzeti odluku o sprovođenju izbora za članove skupštine opšteg udruženja preduzetnika u Smederevu.

Udruženje-preduzetnika-Smederevo

Udruženje preduzetnika Smederevo 

To je Zanatski dom na datoj adresi u Smederevu, u Ul. Kralja Petra I br. 9 - -ZANATSKI DOM čija je izgradnja započeta 1942. godine za vreme II svetskog rata a nakon rata dovršena.

Članovi Opšteg udruženja, kojih ima oko 3000, su svi preduzetnici sa registrovanom samostalnom delatnošću na području grada Smedereva, posredno uključeni u komorski - sistem Privredne komore Srbije, sada sa posebnom organizacijom i asocijacijom oličenom u Parlamentu preduzetnika Srbije.

Organi Opšteg udruženja su Skupština, Izvršni, Nadzorni odbor i Sekretar.

Postoji stručna služba koja ima šefa - diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom, koja u okviru datog i navedenog sistema pruža besplatnu pravnu i drugu stručnu pomoć preduzetnicima i pojedinim grupacijama u vezi sa obavljanjem njihov registrovane delatnosti i rešavanjem posebnih i zajedničkih pitanja.

Udruženje programski dosledno deluje kao javno pravna asocijacija, poslovno stručna, strukovna i interesna organizacija svih preduzetnika registrovanih na ovom području i to samostalno i u okviru Zajednice opštih udruženja preduzetnika Srbije, Privredne komore Srbije - u izmenjenim okolnostima i strukturi novouspostavljenog komorskog sistema, neposredno i preko svojih predstavnika, u funkciji poboljšanja položaja, uslova rada i poslovanja, povećanja njihove dobiti, obezbeđivanja pravne, ekonomske i socijalne sigurnosti uticajem na mere i odluke nadležnih državnih i gradskih organa.

Interaktivni i afirmativni odnos u ostvarivanju programskih ciljeva i osnovnih potreba preduzetnika i samog Udruženja u funkciji je podsticanja daljeg razvoja i unapređenja preduzetništva u celini, uz konkretne povoljnosti u pogledu prezentacije proizvoda i usluga, učešćem na sajmovima i na drugi način u okviru komorskog sistema.

Organizujemo sledeće manifestacije: 

1. SMEDERVSKA JESEN

Smederevska-jesen

2.SAJMOVI U NOVOJ PAZOVI I PARAĆINU

3. Sportski susreti u Kladovu 

KLADOVO_2019_Page-1

KLADOVO_2019_Page-2


KLADOVO_2019_Page-3


Udruženje preduzetnika Smederevo  - dobrodošli! • pon

  8-14h

 • uto

  8-14h

 • sre

  8-14h

 • čet

  8-14h

 • pet

  8-14h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs