Dodaj svoju kompaniju
PETKOVIĆ DENT

PETKOVIĆ DENT


Kneza Danila 29, 34000 Kragujevac

Specijalistička-stomatološka-ordinacija-Kragujevac4Specijalistička stomatološka ordinacija Kragujevac |

Specijalistička stomatološka ordinacija "Petković Dent", osnovana je u Kragujevcu 2017. godine, od strane doktora, specijaliste opšte stomatologije, Vesne Petković. Doktorka Vesna ima 31 godinu iskustva u stomatološkoj praksi, radom u državnoj službi.


Specijalistička stomatološka ordinacija Kragujevac

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude usluga. Pratimo standard i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života I tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način. Bavimo se svim stomatološkim uslugama: lečenjem zuba, vađenjem zuba, stomatološkom protetikom, lečenjem parodontopatije, ortopedijom vilica i estetskom stomatologijom(beljenjem zuba, hijaluronski fileri…).

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo neka naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi našeg posla. Tim saradnika radi zajedno na postavljanju dijagnoze i planiranju tretmana. Individualnim pristupom svakom pacijentu, želimo da pružimo adekvatnu terapiju bilo da je u pitanju popravka ili vađenje zuba, izrada keramičkih kruna ili neke druge usluge, koja će Vaše oralno zdravlje podići na viši nivo.

Pristupačne cene i maksimalna posvećenost pacijentima, samo su neki od razloga zašto se mnogi odlučuju upravo za nas. Zadovoljstvo naših pacijenata je naša najbolja motivacija za daljim radom.

Takođe, u našoj ordinaciji postoji mogućnost odloženog plaćanja čekovima gradjana i putem administrativne zabrane. Naša ordinacija ima sklopljenje ugovore sa: Sindikatom zaposlenih gradske agencije za saobraćaj iz Kragujevca, Sindikatom zaposlenih u poreskoj upravi iz Kragujevca, sindikatom zaposlenih u fabrici “Zastava oružje”, sindikatom zaposlenih u Opštini grada Kragujevca.

Radno vreme je radnim danima od 10h do 19h, vikendom po pozivu.

 

 • pon

  10-19h

 • uto

  10-19h

 • sre

  10-19h

 • čet

  10-19h

 • pet

  10-19h

 • sub

  po pozivu

 • ned

  po pozivu

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs