Dodaj svoju kompaniju

Slobodna Zona Priboj Srbija |

Društvo sa ograničenom odgovornošću Slobodna zona Priboj je privredno društvo sa ograničenom odgovornošću koje upravlja „Slobodnom zonom Priboj“.

Privredno društvo za upravljanje zonom utvrđuje organizacione i tehničke uslove za obavljanje delatnosti u zoni.

Ovo pravno lice, osim održavanja režima slobodne zone, preko svojih organa upravljanja, vrši tehničke, administrativne, stručne i druge poslove u vezi sa obavljanjem delatnosti u zoni i obavlja usluge od zajedničkog interesa za sve korisnike samostalno, utvrđuje uslove pod kojima se koristi područje slobodne zone.

Slobodna-zona-Priboj-Srbija2

Slobodna Zona Priboj Srbija

Slobodna zona Priboj je prostor u sastavu teritorije Republike Srbije koji se prostite na preko 21 ha. Posebno je određen, označen i ograđen prostor na kome se obavljaju različite delatnosti i u kome se primenjuje stimulativni režim poslovanja koji se prvenstveno ogleda u povlašćenom carinskom tretmanu, poreskim oslobađanjima i pojednostavljenim administrativnim procedurama.

SZP je infrastrukturno opremljena:

 • saobraćajnicama,
 • vodom ( sanitarna i industrijska),
 • telefonom,
 • internetom,
 • električnom energijom ( pet trafostanica, glavna TS35/10kV, 2x8mVA , četiri TS 10/0,4kV).

Slobodna zona pre svega podrazumeva liberalniji režim poslovanja, regulisan Zakonom o Slobodnim zonama.

Uz posebne carinske povlastice i maksimalno pojednostavljenje administrativne procedure, u Slobodnoj zoni možete obavljati sve delatnosti osim onih koje predstavljaju opasnost za bezbednost zemlje ili su ekološki štetne.

Kao uređen i infrastrukturno opremljen prostor, iako unutar granice zemlje, Slobodna zona predstavlja institut koji podstiče ulaganje kapitala, proizvodnju i razmenu i nudi čitav niz pogodnosti u oblasti spoljnotrgovinskog i deviznog poslovanja, a naročito u pogledu zaštite uloženih sredstava i imovine stranih korisnika.


Korisnici Slobodne zone Priboj

1. Refisa Balkan doo Priboj, posluje u zakupljenom prostoru preko 4 000 m 2 .

Osnovna delatnost 2221 - proizvodnja ploča, listova, cevi i profila od plastike.

Fri-zone-Pribj

Fri-zone-Priboj

2. MHT Products DOO Priboj, posluje u zakupljenom prostoru u zakupljenom prostoru oko 700 m 2

Osnovna delatnost je 2562 – mašinska obrada metala

Fri-zone-Priboj1

3. Woody Worl DOO Priboj, posluje u zakupljenom prostoru na oko 5 000 m2 Osnovna delatnost je 1623 – proizvodnja ostale građevinske stolarije i elemenata

4. Flex Academy DOO Rača

Fri-zone-Priboj12

Osnovna delatnost je 2420 - proizodnja čeličnih cevi, šupljih profila i fitinga.

Fri-zone-Priboj21

Fri-zone-Priboj22

5. Advertout DOO Beograd ogranak Priboj

Osnovna delatnost je 2219 – proizvodnja ostalih delova od gume

Fre-zone-Priboj33

6. Nest group 011 doo Priboj

Osnovna delatnost je 4120 – proizvodnja stambenih i nestambenih zgrada.

22

7. Inmold doo Priboj

Osnovna delatnost je 2562 – mašinska obrada metala

Fri-zone-Pribojjj

In mold je porodična kompanija, osnovana 2006. godine u Požegi. Osnivač ivlasnik firme je diplomirani inženjer mašinstva Goran Janković, koji je zajedno sa svojim timom, iskoristio svoje dugogodišnje iskustvo na polju konstrukcije alata za brizganje plastike, i na tom polazištu osnovao prestižnu kompaniju.

In mold ove alate odlikuje veliki kvalitet i dug životni vek, a u ponudi je i kompletna usluga – dizajn, proizvodnja i testiranje samog alata. Svi alati se rade na modernim CNC i ostalim specijalizovanim mašinama.

Glavne proizvodne delatnosti In molda se mogu podeliti na:

 •  konstrukciju i izradu alata za brizganje plastike,
 • konstrukciju i izradu robota za proizvodnju IML pakovanja,
 • serijsku proizvodnju brizganih plastičnih delova,
 • izradu mašinskih delova.

Inmold posluje na 5 kontinenata i prvenstveno je izvozno orijentisan.

U In moldu ponosno ističemo da smo prvi izbor i najbolje ocenjeni dobavljač i mnogim stranim kompanijama, koje posluju u Srbiji.

In mold se neprekidno razvija od svog osnivanja, zahvaljujući brzom usvajanju novih tehnologija, praćenju trendova i konstantnom ulaganju u zaposlene i najmoderniju opremu.

Jedna od primarnih ambicija je automatizacija čitavih pogona, što podrazumeva nove vrste robota, “pametne” alate i softvere za praćenje proizvodnje.

Kompanija In mold konstantno ulaže u modernizaciju tehnoloških procedura, kao i u obuku zaposlenih. U skladu sa tim, zaposleni su redovni posetioci mnogih stručnih seminara vezanih za primarnu delatnost kompanije. Na taj način se adekvatno prate najnovija dostignuća i trendovi u ovoj oblasti, što je zajedno doprinelo uspehu firme.

Pored toga, preduzeće ima i sve potrebne sertifikate i standarde, u skladu sa savremenim konceptom poslovanja, kao što su standardi ISO 9001 i ISO 14001, a u toku je usvajanje standarda IATF 16949 za automobilsku industriju.

Kao jedno od retkih privrednih subjekata u Srbiji, In mold konstantno ulaže u mlade ljude, đake stručnih škola i studente tehničkih fakulteta. Tako je još 2011. godine ova kompanija u Požegi uvela program učenja o kome se tek sada govori u široj javnosti, a to je“dualni sistem obrazovanja”, koji mladim ljudima omogućava da se kroz praksu stručno usavršavaju u krugu firme In mold. To znači –edukovanje i profilisanje budućih kadrova, na osnovu potreba kompanije.

Istovremeno, uspostavljene su socijalne vrednosti, organizaciona filozofija i kultura, bazirana na odgovornosti, profesionalizmu i jasnoj viziji. Uspešno je razvijen sistem koji daje rezultate.


8. Maxen global DOO Priboj

Osnovna delatnost je 2030 – proizvodnja boja, lakova i sličnih premaza, grafičkih boja i kitova.

Fri-zone-Priboj333


Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs