Dodaj svoju kompaniju
Šlep služba Novi Sad

ŠLEP SLUŽBA SIMIĆ VSM PLUS NOVI SAD


Kikindska 2, 21000 Novi Sad

Šlep služba Novi Sad |

Ukoliko vam je neophodna usluga šlep službe za putničko ili teretno vozilo - ŠLEP SLUŽBA SIMIĆ VSM PLUS NOVI SAD je pravi izbor! Mi smo jedna od najuspešnijih firmi koja se bavi ovim poslom na teritoriji Novog Sada i okoline. Do sada smo uspešno sarađivali sa brojnim uspešnim klijentima koji su naša najvrednija referenca i koji tvrde da smo najefikasnija šlep služba u Novom Sadu. 


Najfleksibilinija i najbrža šlep služba

Mi uvek slušamo potrebe svojim klijenata i trudimo se da na osnovu njih unapređujemo svoje usluge. Takođe, kako su naši klijenti uglavnom u hitnim situacijama, gotovo bez izgovora dolazimo na poziv i realizujemo vaše zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo neka naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću. 


ŠLEP SLUŽBA SIMIĆ VSM PLUS - stalnim progresom do vrhunskog kvaliteta

Zahvaljujući uspešnom poslovanju, naša šlep služba se uvek trudi da posluje još bolje, kvalitetnije, sigurnije i pouzdanije. Pred nama su izazovi koji se tiču cena na tržištu, jake konkurencije i velikih troškova, pa iz tog razloga neprestano osluškojemo tržište kako bismo poslovali bolje iz dana u dan. Vodimo računa o potrebama tržišta i iz tog razloga sve novitete momentalno primenjujemo na svoje poslovanje. Bitno nam je da opravdamo poverenje svojih klijenata. 


Planovi za budućnost naše šlep službe

Svaka uspešna firma uvek pravi planove i za budućnost. U svetu u kome živimo moramo da se suočavamo sa mnogim izazovima, jedan od najvećih je brzina kojom živimo i radimo, kao i promene koje se dešavaju na svakodnevnom nivou. Danas je možda bitnije od svega da redovno pratimo izmene koje nam tržište donosi. 


Zašto je naša šlep služba najpouzdanija?

Neprestano se usavršavamo i osluškujemo potrebe tržišta i naših klijenata. Ulažemo u radni kadar i tehnički sekor svoje firme. Takođe, iza sebe imamo niz uspešnih saradnji i ponosni smo na svaku referencu svojih dosadašnjih klijenata. 

Želimo da istaknemo da radimo šlep službu vozila do 20 tona. Za više informacija nas kontaktirajte putem telefona, dostupni smo od 00 do 24h.

Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati putem navedenih brojeva telefona.

 • pon

  00 - 24h

 • uto

  00 - 24h

 • sre

  00 - 24h

 • čet

  00 - 24h

 • pet

  00 - 24h

 • sub

  00 - 24h

 • ned

  00 - 24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs