Dodaj svoju kompaniju

Škola stranih jezika Zrenjanin |

Škola stranih jezika BIG BEN je osnovana 2006.godine. Organizujemo opšte i specijalizovane kurseve engleskog i nemačkog jezika za decu i za odrasle, kao i srpski za strance.

Stručni predavači u BIG BEN-u su iskusni profesionalci s višegodišnjim iskustvom.

Zašto-je-važno-učenje-stranih-jezika

Zašto je važno učenje stranih jezika?

Postoji naučno dokazano stanovište da je najbolja metoda za učenje stranih jezika da što ranije, još kao dete počnete da ih učite. Naša škola za učenje stranih jezika BIG BEN čvrsto veruje u ovo uverenje i zato smo svoje planove i programe prilagodili deci raznih uzrasta kako bi što lakše i jednostavnije utvrdila i naučila strani jezik. Takođe, svi predavači u našoj školi imaju posebne predavačke metode koje prilagođavaju svakoj grupi u zavisnosti od uzrasta i nivoa znanja.

Jedina-licencirana-škola-stranih-jezika-u-Zrenjaninu

Jedina licencirana škola u Zrenjaninu

Jedini smo licencirani predstavnik u opštini Zrenjanin, od strane obrazovno-razvojnog centra PRO-MENS, za sprovođenje programa Mentalne aritmetike SuanPan za decu uzrasta od 5 do 14 godina. U 2017. god. uveden je nov licencirani obrazovni program, BRZO ČITANJE SA RAZUMEVANJEM. Po završetku kursa  čitate najmanje duplo brže u odnosu na početnu izmerenu brzinu a da pri tome Vaše razumevanje  pročitanog ostane na istom ili višem nivou.

Benifiti kursa se ogledaju na jačoj koncetraciji, boljem pamćenju, lakšem i bržem učenju, boljoj organizaciji misli i informacija, boljem razumevanju.  

Svetski-jezici-za-decu

Svetski jezici za decu

Naši polaznici mogu da biraju između dva svetska jezika: engleskog i nemačkog. Kada se dete (ili roditelj) opredele za jedan od ova dva jezika, dete dobija raspored časova za pohađanje naše škole jezika. Sva predavanja su obavezna kako bi deca mogla da održe kontinuitet. U metodološkom pristupu tokom rada sa mlađom decom u našoj školi stranih jezika insistira se na govornoj komunikaciji, dok se pisanje i čitanje uvode postepeno. 

Zašto-da-odaberete-baš-našu-školu-stranih-jezika

Zašto da odaberete baš našu školu stranih jezika? 

U našoj školi stranih jezika Big ben rade profesionalci i eksperti za engleski i nemački jezik.

Ljubazni koordinatori Centra za edukaciju BIG BEN će Vas uvek srdačno dočekati i dati odgovor na svako Vaše pitanje. Naši koordinatori se neprestano usavršavaju, prate inovacije i momentalno ih primenjuju na naš plan i program. 

Za detaljnije informacije kontaktirajte nas putem navedenih kontakata.

 • pon

  14-22h

 • uto

  14-22h

 • sre

  14-22h

 • čet

  14-22h

 • pet

  14-22h

 • sub

  14-22h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs