Dodaj svoju kompaniju
Dante 034

Dante 034


Dragoljuba Milovanovića Bene 128, 34000 Kragujevac

Škola italijanskog jezika Kragujevac |

Škola DANTE 034 je specijalizovana škola za učenje italijankog jezika u Kragujevcu sa najraznovrsnijim programom nastave i modernim didaktičkim sredstvima. Svi programi su prilagođeni potrebama pojedinca, savremenog društva i tempu života. 

Nudimo grupnu, individualnu, poluindividualnu nastavu, standardne, intenzivne programe učenja, specijalizovane i poslovne kurseve, pripremnu nastavu za polaganje međunarodnih ispita, pomoć u školskoj i fakultetskoj nastavi, učenje jezika samo vikendom za poslovne i zauzete polaznike, on line učenje putem Skypa.

Škola-italijanskog-jezika-Kragujevac1

Škola italijanskog jezika Kragujevac

Takođe, pružamo i uslugu IN HOUSE učenja jezika koja važi za preduzeća, gde predavač drži nastavu u prostorijama klijenta po programu koji je TAILOR MADE, odnosno “skrojen”, napravljen po meri, odnosno prilagođen baš potrebama tog preduzeća u smislu terminologije jezika, tempa izvođenja nastave, broju polaznika po grupi,

ZA NAŠE DRAGE ŠKOLARCE IMAMO SPECIJALNI PROGRAM:

CORSO SCOLASTICO namenjen školarcima od 15 do 19 godina koji uče italijanski jezik kao drugi strani jezik u školi. Naša nastava prati plan i program u zvaničnom školstvu i sastoji se od pomoći u savlađivanju gradiva, vežbanju i komunikaciji kojoj se u zvaničnom obrazovanju slabo poklanja pažnja.

Pošto deca već uče italiajnski jezik u školi, šteta je da sve ostane samo na gramatici i učenju za ocenu, ovako će kroz naš program naučiti da pričaju i komuniciraju na ovom jeziku.

Nastava je grupna i sastoji se od 6 do 8 polaznika, odvija se jednom nedeljno u trajanju od 60 minuta i traje tokom cele školske godine. Mesečna rata je 1.400 dinara

U školi DANTE 034 često organizujemo i PROMO KURS A1/1 po ceni od 2.700 dinara, 7 nedelja sa uračunatim sertifikatom na italijsnkom i srpskom jeziku.

Nastava se izvodi u grupi do 8 polaznika,a cilj ovog programa je da se polaznici upoznaju sa samim jezikom, nastavom, i da nauče najosnovnije reči za prvo snalaženje u komunikaciji. Postoji mogućnost nastavka učenja jezika na višim nivoima.

Svaki od navedenih programa naše škole prilagođen je međunarodnoj standardizaciji jezika A1-C2 nivo. Cilj svakog programa je brzo osposobljavanje polaznika za usmeno i pismeno sporazumevanje.

Predavači naše škole su profesori sa bogatim pedagoškim iskustvom, kao i sa iskustvom u prevodilačkom sektoru, tako da škola DANTE pruža i usluge prevođenja sa srpskog na italijanski jezik i obrnuto.

Ono što nas izvdaja od drugih škola jeste bogat i raznovrstan program učenja italiajnskog jezika, in house i tailor made varijante, fleksibilnost u odabiru programa, ljubaznost, spremnost na dogovor, bogato pedagoško iskustvo predavača.

Škola se nalazi na mirnoj lokaciji blizu centra, Velikog parka, TC Plaza i daje prijatnu atmosferu učenja i družanja

Za više informacija obratite nam se na mejl skoladante034@gmail.com ili na tel 062/295567

Očekijemo Vas!

Vaša nova omiljena škola DANTE 034

 • pon

  09-21h

 • uto

  09-21h

 • sre

  09-21h

 • čet

  09-21h

 • pet

  09-21h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs