Dodaj svoju kompaniju
Kensington DOO

Kensington DOO


Voјvode Knićanina 28, 21000 Novi Sad

Škola engleskog jezika za decu i odrasle Novi Sad |


 Centar za engleski jezik Kensigton je osnovan je 2014. godine i nalazi se u Novom Sadu. Iako postojimo relativno kratko istakli smo se postojanim radom i stekli veliki ugled i niz zadovoljnih klijenata.

O kvalitetu našeg rada najbolje govori uspešna saradnja koju smo ostvarili sa mnogim članovima. Mi smo danas jedna od nakvalitetnijjih škola engleskog jezika za decu i odrasle u Novom Sadu.Škola engleskog jezika za decu i odrasle Novi Sad

Programi po kojima radimo su individualni i prilagođavaju se potrebama i interesovanjima učenika.

Naša škola engleskog jezika za decu i odrasle u Novom Sadu radi pripreme za ispite, polaganje za sertifikate, a možemo Vam pomoći da na najlakši način savladate engleski jezik, usavršite komunikaciju ili Vaše znanje iz oblasti gramatike.

Škola engleskog jezika za decu i odrasle iz Novom Sada prati svetske standarde edukacije i među prvima ih plasiramo na srpskom tržištu. U mogućnosti smo da odgovorimo na specijalne zahteve polaznika i zbog toga imamo veliki kredibilitet.

Škola engleskog jezika za decu i odrasle iz Novog Sada se ističe i dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore i vremenske rokove.

Naša škola engelskog jezika za decu i odrasle sastoji se od  pet učionica. Tri učionice su opremljene audio vizuelnim uređajima koji omogućavaju modernu nastavu. U Kensingtonu se nalazi u savremena računarska učionica u kojoj  se nalaze laptop računari sa brzom internet konekcijom i svim programima potrebnim za rad i učenje na engleskog jezika, kao i pripremu za polaganje ispita.

Predavači u našoj školi engleskog jezika za decu i odrasle su posvećeni svakom polazniku individualno i prate njegove lične mogućnosti i afinitete. Veoma su profesionalni i odlikuju se odličnim preporukama.

Kensington, škola engleskog jezika za decu i odrasle, poseduje i učionicu za najmlađe gde je sve potpuno prilagođeno njima i njihovim potrebama. Pre ulaska u nju deca ostavljaju svoje cipelice u cipelarniku u hodniku i zato je potrebno da u školi imaju par svojih cipela. Prostor je obezbeđen i nema potrebe da se brinu za bezbednost svojih stvari. Ukoliko želite da se vaše dete zabavlja kroz učenje stranog jezika, Kensington je pravo mesto za Vas!

Radno vreme škole je radnim danima od 9 do 21 h. Individualni časovi se održavaju po dogovoru sa polaznikom. Možete posetiti i našu facebook stranicu: kensington

Ako Vam je potrebna škola engleskog jezika za decu i odrasle u Novom Sadu, obratite nam se.

 • pon

  9-21h

 • uto

  9-21h

 • sre

  9-21h

 • čet

  9-21h

 • pet

  9-21h

 • sub

  -

 • ned

  -

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs