Dodaj svoju kompaniju

Skladištenje paletne robe i stvari Beograd |

Preduzeće BeoMoves osnovano je 2019. godine u mestu Lipovac pored Topole. Osnovna delatnost naše firme jeste prevoz i skladištenje paletirane robe. Otvoreni smo za sve klijente iz Beograda pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Skladi%C5%A1tenje-paletne-robe-i-stvari-Beograd6

Skladištenje paletne robe i stvari Beograd

Pored skladištenja paletne robe obavljamo usluge selidbe.

Kada su u pitanju selidbe mi pakujemo stvari i štitimo ih od oštećenja tokom prevoza.

Princip rada naše kompanije je sledeći: nakon vašeg poziva stručna lica dolaze na dogovorenu adresu kako bi se napravio detaljan plan i izvršila besplatna procena. Za svaku vrstu selidbe ili transporta robe, naše stručno lice obezbeđuje adekvatno vozilo (optimalna varijanta). Sa njim se dogovarate oko termina selidbe i ostalih detalja.

Pakovanje stvari predstavlja jako naporan i obiman deo posla prilikom selidbe, koji najčešće zahteva i najviše vremena za izvršenje. Iz tog razloga mi nudimo i ovu uslugu. Kada su stvari adekvatno spakovane one su pre svega bezbednije prilikom transporta, utovara i istovara. Zaštitu stvari vršimo streč folijom, pucketavom folijom i ćebićima tako da su vaše stvari u potpunosti zaštićene tokom prevoza. 

U našem vlasništvu posedujemo i veliko skladište u kojem naši klijenti mogu čuvati višak stvari koji ne žele da otuđe.

Vizija našeg rada je da klijentima omogućimo kompletnu uslugu kojom će biti zadovoljni. Ugledamo se na naše kolege iz sveta koji rade najbolje ovaj posao. Ipak, poštujemo sopstvenu autentičnost, jer naš koncept je unikatan.

Naša kompanija Vam, pored usluga selidbe, nudi i uslugu skladištenja  paletne robe i stvari. Kompanija raspolaže sa više prostorija za skladištenje različitih površina. Vi odlučujete o vremenskom periodu skladištenja stvari. Kod nas sa sigurnošću možete skladištiti kako kućni tako i kancelarijski inventar. U bilo koje doba dana vaše stvari možete proveriti ili preuzeti.

Možemo se pohvaliti tačnošću i preciznošću u našem poslovanju.

Najviše radimo na teritoriji grada Beograda, ali ako postoji potreba dostupni smo za prevoz robe po celoj Srbiji, ali i u inostranstvu.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  po potrebi

 • uto

  po potrebi

 • sre

  po potrebi

 • čet

  po potrebi

 • pet

  po potrebi

 • sub

  po potrebi

 • ned

  po potrebi

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs