Dodaj svoju kompaniju
Servis autoelektrike i elektronike Loznica

AUTOSERVIS NENADOVIĆ


Трг Српских добровољаца 32, 15300 Klupci

Servis autoelektrike i elektronike Loznica |

Auto servis Nenadović posluje od 2016. godine sa sedištem u Loznici. Obavljamo usluge servisa autoelektrike i elektronike i ističemo se povoljnim cenama. Naši zaposleni poseduju veliko iskustvo kad je reč o servisu autoelektrike i elektronike, pa nam se s poverenjem možete obratiti.


Servis autoelektrike i elektronike Loznica

Prepoznatljivi smo po uslugama servisa autoelektrike i elektronike za putnička i kombi vozila. Trudimo se da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo, kako bismo povećali obim svojih usluga.

Prilikom rada koristimo najbolje metode i pratimo svetske standarde kad je u pitanju servis autoelektronike i elektrike, a cene naših usluga prilagođene su domaćem tržištu.

Vodimo računa o vremenskim rokovima i trudimo se da posao obavimo u dogovorenom terminu. Naši klijenti znaju da smo garancija za kvalitetne i pouzdane usluge. Zahvaljujući kvalitetnom radu stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata iz Loznice i okoline.

Poslujemo sa ostalim firmama, fizičkim i pravnim licima i otvoreni smo za sve klijente kojima su potrebne naše usluge. Sledimo najbolje standarde kad je reč o servisu autoelektrike i elektronike i uvodimo ih u naše poslovanje.

bmw-2964072_960_720

Brz i kvalitetan servis autoelektrike

Naša stručnost je nadaleko poznata, a specijalizacija u području autoelektrike i elektronike pripomogla je sticanju velike stručnosti i bogatog znanja našeg kadra.

Svi naši zaposleni su posebno edukovani i iskusni u radu s autoelektrikom, pa su Vam u svakom trenutku na raspolaganju za bilo kakva pitanja i savete.

U svom radu koristimo isključivo visokokvalitetne alate i tehnike, čime osiguravamo visok kvalitet. Oslonite se na nas, našu opremu i stručnost jer Vam garantujemo samo najbolje.

Naše cene nastojimo da održimo što pristupačnijim kako bi kvalitetan servis autoelektrike i elektronike bio dostupan svima, a naši mnogobrojni zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka.

Naše radno vreme je od 9 do 18h. Posetite nas u Loznici i lično se uverite u kvalitet našeg rada.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  9-18h

 • uto

  9-18h

 • sre

  9-18h

 • čet

  9-18h

 • pet

  9-18h

 • sub

  9-18h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs