Dodaj svoju kompaniju
PUPPY GROOMING DOO

PUPPY GROOMING DOO


Bulevar Zorana Đinđića 12v/lokal 53, 11070 Novi Beograd

Salon za šišanje pudli, maltezera i bišona Novi Beograd |


Već izvesno vreme se šuška da najlepše frizure za pse možete videti upravo na Novom Beogradu. Pudle, maltezeri, bišoni i ostale rase pasa koje se moraju šišati na određene vremenske periode često zadaju muke vlasnicima koji teško pronalaze grumera koji će njihovog kućnog ljubimca ošišati upravo prema standardu rase.

Imajuči to u vidu u našem salonu smo obezbedili šišanje pudli, maltezera i bišona po veoma povoljnim i pristupačnim cenama.

Ipak, najlepša frizura za psa ne mora biti uvek u potpunom skladu sa standardom, već se može prilagoditi kako fizičkim karakteristikama vašeg psa, tako i njegovom načinu i ritmu života.

U skladu sa ovim zaposleni u salonu PUPPY GROOMING DOO znaju tajnu dobre frizure. 

Salon-za-šišanje-pudli-maltezera-i-bišona-Novi-Beograd4

Salon za šišanje pudli, maltezera i bišona Novi Beograd

Iako su se nekada kućni ljubimci češće vezivali za boravak u dvorištu, popularnost pasa kao ravnopravnih članova porodice i negovanje i gajenje istih u kućnim uslovima možda je benefitno za ljubimce koji su te sreće da sa svojim vlasnicima dele životni prostor, ali je podjednako i dodatna obaveza vlasnicima koji bi trebalo više da povedu računa o higijeni pasa. Upravo zato, mnogi vlasnici se ne ustručavaju da svoje ljubimce odvedu i na drugi kraj grada kod proverenih grumera kako bi njihov pas imao najlepšu frizuru. Mnogi putuju čak i sa Konjarnika do Novog Beograda zbog kvalitetnog grumera PUPPY GROOMING koji zna tajnu dobre (i lepe) frizure.

Zato, frizura kod kućnih ljubimaca koji žive u stanu ili u kući duže se mogu pohvaliti najlepšom frizurom, jer ih vlasnici više vode računa o negi njihove dlake.

Svaka rasa psa ima standardnu frizuru i ako planirate da svog ljubimca vodite na izložbe neophodno je da bude ošišan prema određenim pravilima. Međutim, mnogi vlasnici pasa smatraju da je najlepša frizura za njihovog psa ona koja nije u skladu sa standardom i u dogovoru sa grumerom biraju frizuru koja će i psu i vlasniku olakšati svakodnevnu negu. Tako često možemo videti maltezera ili pudlu ošišane u takozvanom “puppy” stilu – dlaka je znatno kraća i samim tim se lakše iščešljava što je velika olakšica koju će razumeti baš svako ko ima kućnog ljubimca.

Zaposleni u Puppy groomingu pomoći će vam da odaberete najpraktičniju i najlepšu frizuru za svog ljubimca. 

Takođe ako imate pudlu, maltezera i bišona uveravamo Vas da smo najbolji salon za njih jer Vam možemo ponuditi raznovrsne frzure kojom ćete Vi i vaš pas biti oduševljeni.

Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte ili posetite nas salon za pudle, maltezere i bišone na Novom Beogradu i uverite se u kvalitet naših usluga.


 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs