Dodaj svoju kompaniju
DANIJELA KRAJČINOVIĆ-MEKIĆ PR YOYO PUPPY

DANIJELA KRAJČINOVIĆ-MEKIĆ PR YOYO PUPPY


Lasla Gala 28 , 21000 Novi Sad

Salon za negu i šišanje pasa Novi Sad |

Salon za negu i šišanje pasa YOYO PUPPY, posluje u ulici Lasla Gala 28 u Novom Sadu, a potom je otvoren i drugi salon u Veterniku u ulici Cara Dušana Silnog 30 sa pansionom za čuvanje pasa manjeg rasta.

Poslujemo po ugledu na svetske standarde i otvoreni smo za sve klijente koji žele da svoje ljubimce dovedu kod nas. Trudimo se da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo kako bismo povećali obim svojih usluga.

Broj telefona za zakazivanje tretmana je 066/454362. 


Salon za negu i šišanje pasa Novi Sad

Prepoznatljivi smo kao salon za negu i šišanje pasa i spemni smo da Vašem ljubimcu pružimo usluge usklađene sa najboljim svetskim standardima. 

U našem salonu Vaš pas može dobiti kompletnu negu i šišanje, a kvalitet i povoljna cena su zagarantovani. Prilikom pružanja usluga nege i šišanja pasa koristimo najbolje metode i kozmetiku koja je predviđena za Vaše ljubimce.

Najčešći korisnici naših usluga su:

 • maltezeri,
 • bišoni,
 • francuski buldog
 • i drugi.

Iza nas su godine iskustva kad su u pitanju nega i šišanje pasa pa nam se s poverenjem možete obratiti. Usluge pružamo u predviđenom vremenskom roku i poštujemo sve dogovorene termine.

Posetite-nas-salon-za-negu-i-sisanje-pasa-u-Novom-Sadu

Posetite naš salon za negu i šišanje pasa u Novom Sadu

Saloni za negu i šišanje pasa idealno su mesto ukoliko želite da Vaš ljubimac izgleda lepo i uredno. Pored velikog broja salona za negu i šišanje pasa u Novom Sadu naš salon se izdvaja kvalitetom usluge i pristupačnim cenama koje su prilagođene domaćem tržištu.

Naši saloni za negu i šišanje pasa se nalaze u Veterniku na adresi Cara Dušana Silnog 30 i Novom Sadu u ulici Lasla Gala 28.

Takođe, poslujemo na tržištu cele Vojvodine i zahvaljujući kvalitetnom i odgovornom radu stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nam najbolja preporuka.

Kvalitetno-farbanje-friziranje-sisanje-i-usluge-nege-pasa-u-Novom-Sadu

Kvalitetno farbanje, friziranje, šišanje i  usluge nege pasa u Novom Sadu 

Posedujemo veliko iskustvo kad su u pitanju usluge farbanja, friziranja, šišanja i nege pasa pa nam se s poverenjem možete obratiti ukoliko su Vašem ljubimcu potrebne naše usluge.

U našem salonu za negu i šišanje pasa pružamo usluge po želji klijenata, a Vaš ljubimac će izgledati po Vašoj želji. Trudimo se da Vašem psu pružimo usluge šišanja, farbanja i friziranja po ugledu na najbolje svetske standarde, a povoljna cena je zagarantovana.

Zahvaljujući kvalitetnom radu stekli smo veliki ugled među salonima za negu i ulepšavanje pasa u Novom Sadu i najbolja smo opcija ukoliko je Vašem ljubimcu potrebno ulepšavanje.


Najbolji salon za negu i šišanje pasa u Novom Sadu

Ukoliko Vam je potreban pouzdan salon za negu i šišanje pasa, posetite nas u Novom Sadu i lično se uverite u kvalitet naših usluga.

Prilikom šišanja i kupanja pasa koristimo najbolje metode i kvalitetna sredstva za negu pasa, pa nam se veliki broj vlasnika vraća jer znaju da smo garancija za dobru uslugu.

Garantujemo Vam da će Vaš pas izgledati onako kako Vi to želite, a povoljna cena naših usluga je ono čime se ponosimo. Takođe, trudimo se da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo kako bismo povećali obim svojih usluga i ugledamo se na najbolje standarde kad je u pitanju nega i šišanje pasa.

Uverite se zašto važimo za najbolji salon kad je u pitanju nega i šišanje pasa, dovedite Vašeg ljubimca kod nas.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  10-19h

 • uto

  10-19h

 • sre

  10-19h

 • čet

  10-19h

 • pet

  10-19h

 • sub

  10-10h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs