GK RITAM

Ritmička gimnastika hala Pinki Zemun Beograd

Podeli preduzeće:
GK RITAM
0 (0 utisaka) | NAPIŠI RECENZIJU
Bulevar Umetnosti 3/14/146, 11070, BEOGRAD, NOVI BEOGRAD
Trenutno otvoreno: po dogovoru

Upiti

Imaš pitanje? Ostavi upit i dobićeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vreme

 • ponedeljak
  po dogovoru
 • utorak
  po dogovoru
 • sreda
  po dogovoru
 • četvrtak
  po dogovoru
 • petak
  po dogovoru
 • subota
  po dogovoru
 • nedelja
  po dogovoru

Ocena

0
(0 utisaka)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj utiske

O preduzeću

Ritmička gimnastika hala Pinki Zemun Beograd |

Klub za ritmičku gimnastiku RITAM osnovan je na Novom Beogradu. Osnovni cilj kluba za ritmičku gimnastiku je da kod mladih polaznica razvije gracioznost pokreta, suptilnost i osećaj za ravnotežu da bi jednoga dana kada odrastu razvile ženstvenost.

RITAM – jedan od najpoznatijih klubova za ritmičku gimnastiku – organizuje treninge na 9 punktova u Beogradu (u Pinkiju Zemun, Šumicama, Banjici, Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, OŠ Mladost, OŠ Jelena Ćetković, OŠ Drinka Pavlović, OŠ Svetozar Marković i OŠ 22. Oktobar). U ovim objektima vežba između 400 i 450 devojčica.


Ritmička gimnastika hala Pinki Zemun Beograd

U hali Pinki-Zemun u Beogradu se održavaju i treninzi ritmičke gimnastike prilagođeni devojkama i ženama.

Ciljevi kluba za ritmičku gimnastiku su da što veći broj devojčica uključimo u trenažni proces što je preduslov za kvalitetnu selekciju i postizanje dobrih rezultata. Ritmička gimnastika je jedan od najlepših ženskih sportova i devojčicama obezbeđuje zdrav, normalan i harmoničan razvoj osnovnih psihofizičkih sposobnosti.

 

O-trenerima-ritmicke-gimnastike-na-Novom-Beogradu

O trenerima ritmičke gimnastike na Novom Beogradu

 

Direktorka kluba i jedna od najuspešnijih ritmičarki u Srbiji – Milena Reljin Tatić ima više od dvadeset godina trenerskog iskustva kada je o ritmičkog gimnastici reč. Uz nju u klubu radi još 19 bivših ritmičarki i iskusnih trenera.

 

Svi treneri prate individualne mogućnosti i afinitete devojčica. Trudimo se da kod njih razvijemo maksimalno osećaj za ritam, ravnotežu, pokret i suptilnost.


Takmicari-ritmicke-gimnastike-u-Beogradu

 

Takmičari ritmičke gimnastike u Beogradu

 

Takmičarsku grupu ritmičke gimnastike čini 40 talentovanih devojčica koje nastupaju na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Iako su naši uslovi treniranja mnogo lošiji, a treninzi vremenski kraći u odnosu na većinu zemalja, možemo se pohvaliti velikim brojem medalja koje su tokom proteklih sezona osvojene na međunarodnim turnirima. Naše takmičarske su aktuelne prvakinje Srbije u različitim kategorijama, a tokom godine učestvuju na 15 do 20 međunarodnih turnira.

 

Dosta njih je nastupalo i nastupa za reprezentaciju Srbije. Juniorska grupna vežba koju su činile članice našeg kluba je prvi put u istoriji naše ritmike učestvovala na Evropskom prvenstvu 2011. i kao najmlađa ekipa osvojila odlično 18. mesto, a njih 4 su bile članice juniorske grupne vežbe i na Evropskom prvenstvu 2013. Imamo i članice reperezentacije u individualnoj konkurenciji koje su nastupale ili nastupaju na Svetskim i Evropskim prvenstvima, takmičenjima Svetskog kupa i Grand Prix turnirima.
Popularizacija ritmičke gimnastike

Da bismo popularizovali ritmičku gimnastiku i podigli takmičarski nivo, realizujemo nekoliko događaja godišnje:

 

1.  Međunarodni turnir “Prolećni prijateljski susret klubova”

Takmičenje ritmičke gimnastike se održava krajem aprila i namenjeno je zemljama iz regiona, prvenstveno za takmičarke iz Srbije kojima je potrebno što više međunarodnih nastupa. Na turniru učestvue oko 160 takmičarki i 60 trenera i sudija.

 

2.  “Ritam Beogradu”

Na ovoj manifestaciji učestvuje oko 500 devojčica (uzrasta od 4 do 18 godina), a kao specijalne gošće uvek pozovemo i neku od vrhunskih takmičarki iz vodećih zemalja u svetu u ritmičkoj gimnastici: Rusije, Belorusije, Ukraine ili Bugarske. Reviji redovno prisustvuje oko 1.500 gledalaca.

 

3.  “Ritam kup”

Turnir se od 2009. godine nalazi u zvaničnom kalendaru Međunarodne gimnastičke federacije. Na Turniru učestvuje 30-35 ekipa iz celog sveta, sa 110-120 takmičarki. Vrhovna sutkinja Turnira uvek bude neka eminentna osoba iz sveta ritmičke gimnastike. U sklopu Turnira, specijalni žiri dodeljuje Trofej „Srđan Knežević“ u čast sećanja na istaknutog nivinara koji je tokom svoje karijere pratio i ritmičku gimnastiku.

4. Krajem decembra, organizujemo “Novogodišnju priredbu” na kojoj učestvuje oko 400 devojčica iz našeg kluba, a manifestaciju koristimo i za promociju novih i mladih klubova iz cele Srbije.

Pored toga, naše devojčice, sa vežbama prilagođenim određenim prilikama, nastupaju i na raznim promocijama, svečanostimam, otvaranjima objekata i fabrika, sajmovima, priredbama, manifestacijama kao i u snimanju reklamnih spotova, jer su vežbe atraktivne i privlače pažnju publike.

S obzirom da se 2001. ritmičkom gimnastikom bavio veoma mali broj devojčica i trenera u Srbiji i da su praktično postojala samo dva kluba, 2005. godine smo započeli projekat „Ritmička Srbija“. Cilj projekta je bio da se ritmička gimnastika promoviše kao bazičan sport, da se privuče što veći broj devojčica i da se pokrenu klubovi širom Srbije. 2006. i 2007. godine projekat je podržalo i Ministarstvo omladine i sporta Srbije, a 2008. je realizovan iz sopstvenih sredstava. Trenutno u Srbiji postoji 24 kluba za ritmičku gimnastiku.


Saradjujemo-sa-mnogim-klubovima-ritmicke-gimnastike


Sarađujemo sa mnogim klubovima ritmičke gimnastike 


U saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja, iz Beograda, 2012. je završena realizacija osmogišnjeg projekta »Morfološki, motorički i psihološki faktori usvajanja tehnike u ritmičkoj gimnastici«. Cilj istraživanja je da se utvrde faktori i modeli koji će doprineti bržem napredovanju i uspehu u ritmičkoj gimnastici i kriterijumi za ranu selekciju talentovanih devojčica.

U saradnji sa klubovima »TIM« i »Partizan«, iz Beograda, 2009. je realizovan projekat »Osnove ritmičke gimnastike i kako ih primeniti«. Napravljeni su knjiga i DVD i održano je nekoliko seminara za nastavnike fizičkog i učiteljice širom Srbije, sa ciljem da se upoznaju sa osnovama ritmike i da ih praktično primene u svojim sredinama. Seminar je ušao i u Katalog Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja i održava se svake godine.

Da je lepota i magija ritmičke gimnastike veoma jaka i da ostaje za ceo život dokazale su i naše veteranke, bivše ritmičarke, koje su prethodnih godina, na Reviji "Ritam Beogradu", oduševile publiku svojim grupnom i individualnim vežbama.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vreme

 • ponedeljak
  po dogovoru
 • utorak
  po dogovoru
 • sreda
  po dogovoru
 • četvrtak
  po dogovoru
 • petak
  po dogovoru
 • subota
  po dogovoru
 • nedelja
  po dogovoru

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

Jesi li čovjek ?

Oceni preduzeće i napiši svoj utisak o saradnji.

Tvoja ocena:
Jesi li čovjek ?

Slične kompanije

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA NAĐA-NATA

Kompletne knjigovodstvene usluge Vladičin Han

Kralja Petra I 27, 17510 Vladičin Han

PREVIDENT-A

Opšta stomatološka ordinacija Kanjiža

Subotički put 33, 24420 Kanjiža

AGENCIJA LAJV

Dekoracija proslava i organizacija rođendana Pirot Srbija

Knjaza Miloša 45, 18300 Pirot

GALERIJA HAOS FONDACIJA

Fondacija za crtež Beograd

Dositejeva 3, 11000 Beograd, Stari Grad

ZN PLATING

Mašinska obrada metala Nova Pazova

Jovana Sterije Popovića 104, 22330 Nova Pazova