Dodaj svoju kompaniju

 Restoran prenoćište Bajo Požega |

Samostalna trgovinsko ugostiteljskar adnja Dragstor postoji još od 1989. godine, a u sklopu nje od 2002. uspešno radi restoran sa prenoćištem Bajo.

U našem restoranu možete probati najukusnije i nadaleko poznate specijalitete srpske domaće kuhinje, a nakon prijatne večere ili ručka za Vas imamo spreman udoban smeštaj i prenoćište u prelepom ambijentu. 

Restoran-prenoćište-Bajo-Požega1

 Restoran prenoćište Bajo Požega

Na 186 kilometara od Beograda i na 6 kilometara od Požege prema Zlatiboru, Bosni ili Jadranskom moru čeka Vas restoran Bajo.

Prvi put ćete u njega svratiti da predahnete u prijatnom ambijentu jer će Vas već na prvi pogled privući letnja bašta ušuškana u obilje zelenila.

U sklopu restorana u ponudi su i sobe u kojima se možete prijatno odmoriti i prenoćiti pre nego što nastavite Vaše putovanje. Svaki naredni put tu ćete doći da uživate u toplini drvenog enterijera, prijatnog etno stila.

Uz diskretno svetlo, svaki detalj oruđa i narodne nošnje podsetiće Vas da se nalazite u srcu Srbije, Srbije koja čuva svoje korene i neguje svoju kulturu, ali i domaću kuhinju!

Vrhunski kuvari, ljubazno i predusretljivo osoblje ponudiće Vam veliki izbor tradicionalnih jela i sve vrste pića!

Obradujte sebe i one koje volite, iznenadite svoje kolege ili poslovne saradnike, dođite u restoran Bajo jer zbog Vas radimo non-stop, 24h dnevno, 365 dana u godini.  Kapacitet restorana je 70 mesta, letnja bašta 48 mesta i smeštaj 8 ležaja u bungalovima.


Ne verujte nam na reč, dođite i sami se uverite. Dobrodošli!
Samo Vaš, 
Menadžment restorana


 • pon

  00-24h

 • uto

  00-24h

 • sre

  00-24h

 • čet

  00-24h

 • pet

  00-24h

 • sub

  00-24h

 • ned

  00-24h

Dnevni boravak

Interesuje me koliko bi bio dnevni boravak bez hrane za dve osobe?


Potrebno prenociste

28. septembra potrebno prenociste za dve osobe. Imate li slobodan bungalov i koliko kosta? Hvala.


Dnevni odmor

Postovani! Ja i moja supruga bi uzeli dnevni odmor u restoran domace kuhinje Pozega 03.aprila oko 18h. Koliko bi iznosio dnevni odmor? Sa postovanjem Vladimir


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

VELIKO HVALA!

Divan utisak koji ostavlja ovaj prelijepi restoran i prenoćište zasnovan je prvenstveno na ambijentu, ali naravno za to je najviše zaslužno prijatno i maksimalno korektno osoblje koje nam je izašlo u susret kada smo ostali u kvaru, no imali smo sreće što smo ostali u kvaru baš ispred ovog divnog lokala. Ovim upućujem veliki pozdrav i zahvalnost na pruženoj pomoći!


OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs