Dodaj svoju kompaniju
Restauracija starog nameštaja Plandište

FRIC ENTERIJER I EKSTERIJER


Улица Гредска 27, 26360 Plandište

Restauracija starog nameštaja Plandište |


Firma FRIC ENTERIJER I EKSTERIJER bavi se restauracijom starog nameštaja i posluje u Plandištu.

Restauraciju starog nameštaja obavljamo u skladu sa svetskim standardima i koristimo kvalitetan materijal svetskih proizvođača.

Tokom poslovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nam najbolja preporuka i dokaz da smo jaka i odgovorna firma.


Restauracija starog nameštaja po pristupačnim cenama

Posedujete nameštaj koji je potrebno zameniti novim, ali popravka starog i kupovina novog iziskuju velike troškove koji su izvan Vašeg domašaja.

Kako bismo Vašem nameštaju vratili nekadašnji izgled i učinili da se ponovo uklopi u Vaš enterijer obavljamo restauraciju starog nameštaja.

Restauraciju starog nameštaja obavljamo po pristupačnim cenama, a kvalitet našeg rada je zagarantovan i iza nas su godine iskustva u ovoj delatnosti pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Posao obavljamo na području Plandišta i otvoreni smo za sve klijente kojima su potrebne naše usluge.

Kvalitetna-restauracija-starog-namestaja-u-Plandistu

Kvalitetna restauracija starog nameštaja u Plandištu

Ukoliko želite da pronađete firmu koja kvalitetno vrši restauraciju starog nameštaja, bitno je da znate koliko dugo posluje u ovoj delatnosti i da li koristi kvalitetne materijale prilikom svog rada.

Naša firma u Plandištu uspešno posluje dugi niz godina, a naši zaposleni imaju veliko iskustvo u restauraciji starog nameštaja i trude se da svoj posao završe u predviđenom vremenskom roku.

Restauraciju starog nameštaja obavljamo kvalitetno i vodimo računa da nameštaj bude sređen i prilagođen Vašim potrebama.


Firma za restauraciju starog nameštaja otvorena za sve klijente iz Plandišta

Naša firma za restauraciju starog nameštaja Vam nudi kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.

U Plandištu smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nam najbolja preporuka i dokaz da smo jaka i odgovorna firma.

Cilj nam je da Vaš nameštaj izgleda kao da je tek kupljen i zato koristimo meblo i materijale koji su kvalitetni i pre svega prilagođeni komadu nameštaja čiju restauraciju vršimo.

Vodimo računa i naš posao obavljamo temeljno i precizno, a otvoreni smo za sve klijente kojima su potrebne naše usluge.


Zakažite restauraciju starog nameštaja kod nas 

Ako ste se odlučili da angažujete firmu koja vrši restauraciju nameštaja po povoljnim cenama i kvalitetno vreme je da nas posetite u Plandištu.

Garantujemo Vam kvalitetnu restauraciju starog nameštaja i svoj posao završavamo u predviđenom vremenskom roku.

Poslujemo sa ostalim firmama, fizičkim i pravnim licima i cilj nam je da svoj rad unapredimo i razvijemo kako bismo povećali obim svojih usluga.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  24h

 • uto

  824h

 • sre

  24h

 • čet

  24

 • pet

  24h

 • sub

  24h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs