Dodaj svoju kompaniju
Rent apartmani Voždovac Beograd

APARTMANI RUFF


Улица Јове Илића 138А, 11010 Beograd,Voždovac

Rent apartmani Voždovac Beograd |

Naši lux apatmani Ruff 2018 se od samog osnivanja nalaze sa sedištem na adresi Jove Ilića 138 A na Voždovcu u Beogradu.

Prepoznatljivi smo po rent apartmanima koje iznajmljujemo na Voždovcu u Beogradu, a veliki broj zadovoljnih klijenata dokaz je da smo jaka i odgovorna firma.


Rent apartmani po pristupačnim cenama na Voždovacu u Beogradu

Ukoliko vam je potrebno iznajmljivanje rent apartmana, stalo Vam je da cena smeštaja bude pristupačna i usklađena sa Vašim budžetom.

Izdavanje rent apartmana na Voždovcu u Beogradu je naša glavna delatnost i tokom poslovanja stekli smo veliki broj zadovojnih klijenata.

U ponudi su dva apartmana jedan je za šest osoba, drugi je kapaciteta za tri osobe.

Oba apartmana poseduju wifi, kablovsku,kupatilo i zato smo jedinstveni kad je u pitanju iznajmljivanje rent apartmana na Voždovcu u Beogradu.

Pogodna-destinacija-rent-apartmana-u-Beogradu

Pogodna destinacija rent apartmana u Beogradu

Kada birate rent apartmane pored cene bitna je i lokacija na kojoj se Vaš meštaj nalazi, kako biste što brže mogli da dođete do željene destinacije.

Naši rent apartmani nalaze se na Voždovcu u Beogradu, u blizini stadiona Marakana. Destinacija Voždovac je odličan izbor za putnike koje zanimaju razgledanje, domaća hrana i tradicionalna hrana.

Pogodna lokacija naših rent apartmana je još jedan razlog više da  osednete kod nas i sebi pružite odmor i konfor kakvi se retko viđaju.


Kvalitetno opremljeni rent apartmani na Voždovcu u Beogradu

Prilikom odsedanja u apartmanima cilj nam je da se sećate kado kod svoje kuće, da imate pri ruci sve što Vam je potrebno.

Imajući to u vidu naše rent apartmane na Voždovcu u Beogradu opremili smo savremenom tehnologijom, kvalitetnim nameštajem i pre svega internetom kako biste mogli d azavršavate svoje svakodnevne obaveze.

Trudili smo se da gledamo iz perspektive klijenata i da vidimo šta je to sve neophodno da biste se osećali kao u svom domu.

Da smo kvalitetno premili svoje rent apartmane na Voždovcu svedoči i činjenica da broj naših klijenata raste na dnevnom nivou.


Rent apartmani na Voždovcu  namenjeni turistima u Beogradu

Turistima koji posećuju Beograd pripremisli smo naše rent apartmane na Voždovcu po pristupačnim cenama.

Cilj nam je da im olakšamo boravak u glavnom gradu, kao i da ima pružimo najbolji smeštaj u našim rent apartmanima.

Zahvaljujući posvećenom radu naših zaposlenih i velikom iskustvu koje imaju u poslovanju, naše rent apartmane prilagodili smo svetskim standardima i opremili smo ih najsavremenijom tehnologijom i modernim nameštajem.


Odsednite u našim rent apartmanima na Voždovcu u Beogradu

Ukoliko ste rešili da odsednete u našim rent apartmanimana Voždovcu u Beogradu, rezervišite svoje mesto na vreme i uverite se u jedinstvenost naše usluge.

Spremite se na konfor i lepe trenutke koje ćete provesti u našim rent apartmanima, a uverite se zašto smo među najboljima kada je u pitanju izdavanje smeštaja na Voždovcu u Beogradu.

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 066/365113.

Očekujemo vas.

 • pon

  Po potrebi

 • uto

  Po potrebi

 • sre

  Po potrebi

 • čet

  Po potrebi

 • pet

  Po potrebi

 • sub

  po potrebi

 • ned

  Po potrebi

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs