Dodaj svoju kompaniju

Regulacioni ventili za boce Zemun Beograd |


 Preduzeće Teleoptik d.o.o. sa sedištem u Beogradu osnovano je 2007. godine. Naše poslovanje datira još od 1922. godine kao fabrika za proizvodnju opreme za telefoniju, optiku i preciznu mehaniku. Preduzeće Teleoptik osnovano je 1922. godine u Zemunu, kao fabrika za proizvodnju opreme za telefoniju, optiku i preciznu mehaniku. Kroz dugi niz godina ova fabrika je imala širok proizvodni asortiman, između ostalog i proizvodnju opreme za gasno zavarivanje i rezanje, ali i regulacionih ventila za boce

regulacioni-ventili-za-boce-zemun-beograd3

Regulacioni ventili za boce Zemun Beograd

Proizvodnja ove opreme je vremenom postala osnovna delatnost našeg preduzeća. Teleoptik danas, je preduzeće lider u proizvodnji opreme za gasno zavarivanje i rezanje, i jedini je proizvođač kompletne opreme u ovom delu Evrope. Kvalitetom svojih proizvoda, kapacitetom proizvodnje, ljudskim i tehnološkim resursima zadovoljavamo sve zahteve tržišta. 

Kroz dugi niz godina ova fabrika je imala širok proizvodni asortiman, između ostalog i proizvodnju opreme za gasno zavarivanje i rezanje, a jedini u regionu proizvodimo regulacione ventile za boce pod pritiskom.

Teleoptik danas, je preduzeće lider u proizvodnji opreme za gasno zavarivanje i rezanje, i jedini je proizvođač kompletne opreme u ovom delu Evrope.

Kvalitetom svojih proizvoda, kapacitetom proizvodnje, ljudskim i tehnološkim resursima zadovoljavamo sve zahteve tržišta. Naš proces proizvodnje usaglašen je sa ISO standardima, a proizvodi su atestirani od strane merodavnih institucija.

Stalne kontrole kvaliteta u svim fazama proizvodnje, kao i finalna kontrola garantuje visok kvalitet naših proizovda. Naša oprema je prisutna u svim privrednim i industrijskim granama, od rudarstva, energetike i brodogradnje, preko održavanja infrastrukture do prehrambene industrije.

Cilj nam je dalje praćenje napretka u razvoju tehnologije rezanja i zavarivanja metala, prilagođavanje zahtevima modernog tržišta, proširenje proizvodnih kapaciteta, kao i realizacija inovativnih rešenja u proizvodnji.

Proizvodnja ove opreme je vremenom postala osnovna delatnost našeg preduzeća.

Ukoliko Vas interesuje kvalitetna usluga u jedinstvenoj kombinaciji sa dobrom cenom obratite nam se. 

Teritorija na kojoj poslujemo je Srbija, zemlje iz regiona i Evropa. Radno vreme naše firme je radnim danima od 07 do 15h.

Posetite nas, garantujemo Vam kvalitet. 

 • pon

  8-15h

 • uto

  8-15h

 • sre

  8-15h

 • čet

  8-15h

 • pet

  8-15h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs