Registruj se


Preduzeće

Odgovorna osoba

Zašto da se registrujete?

Istakni svoju kompaniju

Korisnik na mreži će Vas brzo pronaći, čak i ako nemate svoje web stranice: uz korišćenje sadržaja dizajniranog posebno za Vašu firmu, mi ćemo osigurati da Vas pronađu i oni koji nikada nisu čuli za Vas.
U slučaju da vaša firma nema web stranice koje mogu biti objavljene, Vaša objava na portalu Moja Delatnost deluje kao mini web stranica na  kojoj su svi podaci, kontakti, kao i dodatni sadržaji (slike, radno vreme, itd...).


Trajna objava na portalu: Nakon upisa na moja-delatnost.rs Vaša firma će tamo i ostati koliko god želite ili dok ne završite Vaš poslovni put. 

Ovo je najbolji kombinovani paket oglasa - štampa i online: Vaša firma će biti objavljena u štampanom izdanju poslovnog imenika Moja Delatnost koji se štampa u nekoliko hiljada primeraka i distribuira u raznim mestima širom Srbije. 

Objavu Vaše firme možete naknadno uređivati sami: Velika prednost portala moja-delatnost.rs je da možete profil Vaše firme uređivati sami, možete menjati kontakte za svoju firmu, dodati slike i slično.