Dodaj svoju kompaniju

Registracija vozila Stara Pazova |

Auto škola SEMAFOR posluje od 1990. godine sa višedecenijskim radom u obučavanju vozača za sve kategorije. Uz obuku vozača, dodali smo i još jednu jako potrebnu stavku koja je izuzetno neophodna svim vozačima. U pitanju je registracija vozila.


Prva privatna auto škola 

Osnovani smo 19.06.1990. kao prva privatna auto škola u državi. Osnovna delatnost nam je obuka vozača. Osnivač firme je Jan Hrebik koji je pre osnivanja Semafora radio u AMK “Zastava” na poziciji rukovodioca auto škole.

Primarni zadatak Semafora je kvalitetna obuka i siguran vozač.

Od 1990 g. do danas u obuci je radilo 10 instruktora i 20 vozila. Obučili smo 5000 kandidata. Od 2013 g. počeli smo da radimo i kompletnu registraciju vozila sa svim pratećim uslugama. Svi kandidati koji su prošli vozačku obuku u našoj auto školi danas su sigurni vozači koji voze sigurno i pažljivo. Zahvaljujući predanom radu i ogromnom iskustvu, naša auto škola smatra se jednom od najboljih u Staroj Pazovi.

Mnogi klijenti koji su nam ukazali poverenje kada je u pitanju vožnja, danas kod nas registruju svoja vozila ukazujući nam na taj način beskrajno poverenje. 


Zašto da odaberete našu auto školu?

Nalazimo se u Staroj Pazovi. Raspolažemo najnovijim vozilama i naši zaposleni su izuetno stručni i posvećeni svakom vozaču. Zbog toga imamo veliki kredibilitet na tržištu. Takođe, svi naši instruktori su jako iskusni i sa njima ćete lako savladati vožnju, bez ikakvih poteškoća. Bez obzira na to da li vam je vozačka dozvola potrebna za privatne ili poslovne potrebe - poklonite svoje poverenje nama i nećemo vas izneveriti. 

Pored iskustva instruktora, biramo strpljive i staložene instruktore koji na adekvatan način umeju da prenesu svoje znanje, ali i budućim vozačima uliju sigurnost i samopouzdanje. Takođe, svesni smo da svaki polaznik zahteva drugačiji pristup i iz tog razloga svaki naš instruktor ume da prilagodi način rada kandidatu. 


Registracija i produženje važenja registracije vozila

Vozilo se registruje na ime vlasnika vozila. Ako je vozilo svojina više lica, registruje se na ime jednog od tih lica, prema njihovom sporazumu. Zahtev za registraciju vozila i zahtev za produženje važenja registracije vozila podnosi vlasnik vozila. Zahtev sadrži: tehničke podatke o vozilu iz dokumentacije proizvođača ili priznatih kataloga za vozilo. Tačnost unesenih podataka overava ovlašćena organizacija za vršenje tehničkog pregleda vozila.  Registracija vozila u našoj auto školi izuzetno je laka i jednostavna, a uštedećete sebi dosta vremena ukoliko nama poverite svoje vozilo kako bismo ga registrovali. Zato umesto da svoje slobodno vreme provedete u stresu i jurnjavi, dođite u auto školu SEMAFOR i mi ćemo obaviti sve što je neophodno kako biste registrovali svoje vozilo. 


Kada se vozilo ne može registrovati?

Vozilo se neće registrovati, odnosno neće se produžiti važenje registracije, ako zahtev sadrži netačne podatke ili je nepotpun, odnosno nema potrebne priloge koji su nabrojani. Zato, ne dozvolite sebi da ne možete da registrujete svoje vozilo zato što ste nešto prevideli. Dopustite nama da registrujemo vozilo na vreme i prema zvaničnoh proceduri. 

Pored gore navedenih razloga vozilo se neće registrovati i u sledećim slucajevima: 

 • ako nije dozvoljeno da saobraća na putevima Republike Srbije ili ako se na osnovu zakona ili drugog propisa ne može registrovati, odnosno koristiti; 
 • ako ima uređaje ili obeležja vozila ministarstva nadležnog za unutrašnje poslove ili Vojske Srbije, a namena mu je promenjena.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem navedenih kontakata, ali se i detaljnije informisati putem našeg veb sajta.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs