Dodaj svoju kompaniju
Psihijatrijska ordinacija Baračkov Novi Sad |

Psihijatrijska ordinacija "Baračkov" je sve podredila klijentima i klijentkinjama. Zato smo kreirali prijatno i pouzdano okruženje kako bi naši zaposleni mogli da vam pomognu u vezi sa emotivnim i duševnim potrebama. Uspešno poslujemo od 2010. godine na teritoriji Novog Sada, u ulici Kosovska 13/3. Osnovna delatnost psihijatrijske ordinacije Bračkov jeste lečenje pacijenata koji pate od psihičkih poremećaja. Ono što nas izdvaja od konkurencije jeste najbolja psihoterapija i savetovanja od strane doktora Nebojše Baračkog

Sta-podrazumeva-psihijatrijski-tretman

Šta podrazumeva psihijatrijski tretman?


Cilj je da se klijentima/kinjama priušti adekvatna i savremena zaštita mentalnog zdravlja od strane profesionalnih terapeuta/kinja. Ova ordinacija nudi ruku svim onima koji traže pomoć u ostvarivanju zdravijeg i kvalitetnijeg života.
Psihijatrijska ordinacija Baračkov insistira da na zajedničkom radu između pacijenata i terapeuta. Psijijatrijski tremtman je proces kroz koji prolazi klijen/kinja u saradnji sa svojim terapeutom/kinjom na putu postizanja mentalnog blagostanja. Namenjen je svim onima koji traže pomoć u psihijatrijskoj ordinaciji kako bi ostvarili zdraviji i kvalitetniji život. Psihoterapija nije samo „priča sa psihijatrom“, to je naučno definisan i jasno strukturisan metod koji dokazano ubrzava proces ozdravljenja. I farmakoterapija nije samo korišćenje medikamenata, ona je potpora klijentu/kinji da smanji tegobu i pritisak koji stoje na putu ozdravljenja, i ni u kom slučaju nije jedini niti neizbežni deo terapije.

Psihijatrijski tretman nikako nije samo jedan susret jer klijent/kinja skoro po pravilu, svesno ili podsvesno, nije spreman/na da govori o svim aspektima problema već pri prvom viđenju. Takođe, to nije ni davanje recepata za bolji život.
Kada-je-pravi-trenutak-da-dodjem-u-psihijatrijsku-ordinaciju

Kada je pravi trenutak da dođem u psihijatrijsku ordinaciju?

Čim se javi trenutak u kome razmišljate da bi možda trebalo da posetite psihijatrijsku ordinaciju Barački, pravi je trenutak da nas nazovete i zakažete svoj termin.

Probleme ne treba negovati, treba ih lečiti. Nužno je da što pre potražite pomoć. Na taj način će lečenje biti efikasnije, a tretman kraći. Gotovo po pravilu telesni problemi i bolesti privlače glavninu pažnje kako pacijenta tako i njegove najbliže okolinu. Zbog toga se za psihijatrijski tretman čeka neopravdano dugo.

O-cemu-sve-mogu-da-pricam-sa-psihijatrom

O čemu sve mogu da pričam sa psihijatrom?


U psihijatrijskoj ordinaciji Barački možete da pričate o svim problemima vas remete u porodičnom, socijalnom i/ili radnom funkcionisanju. Što više informacija o Vašim psihičkim, fizičkim i socijalnim problemima Vaš psihijatar bude imao, spremnije i adekvatnije će moći da odgovori na potrebe psihijatrijskog tretmana. Samim tim tretman će biti kraći.

Takođe, želimo da naglasimo da je svaki lekar je obavezan Hipokratovom zakletvom na poverljivost informacija koje u toku lečenja dobije od klijenta. Ove obaveze lekar može biti razrešen jedino na sudu ako je u pitanju zakonski sudski proces.

Misija psihijatrijske ordinacije "Baračkov" je da obezbedi dostupan, integrisan, kontinuiran i sveobuhvatan program okrenut klijentu/kinji koji je takođe fleksibilan i prilagođava se promenama ili specifičnim potrebama koje nastaju tokom terapeutskog procesa.
Zasto-treba-da-odaberem-bas-vasu-psihijatrijsku-ordinaciju

Zašto treba da odaberem baš vašu psihijatrijsku ordinaciju?


Psihijatrijska ordinacija Baračkov se svakom klijentu posvećuje maksimalno. 

Mi slušamo svoje klijente.
Kao i sa drugim zdravstvenim problemima pomoć profesionalaca može da ubrza ozdravljenje, a nekad predstavlja nezaobilazni deo ozdravljenja. Bez pomoći profesionalaca neki poremećaji neopravdano dugo traju, čak prerastaju u teže poremećaje i bolesti. Naš stručan tim terapeuta u psihijatrijskoj ordinaciji Baračkov neprestano se usavršava, a do sada su nam poverenje poklonili brojni zadovoljni klijenti kojima smo pomogli. 

Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati putem telefona 021/527-817 ili 064/1353-509. Pozivamo vas da se detaljnije o nama informišete na našoj veb stranici, a ističemo i da redovno odgovaramo na sve upite koje nam pošaljete na e-mail office@barackov.rs.
 • pon

  10 i 30 -13 i 30h 16-19h

 • uto

  10 i 30 -13 i 30h 16-19h

 • sre

  10 i 30 -13 i 30h 16-19h

 • čet

  10 i 30 -13 i 30h 16-19h

 • pet

  10 i 30 -13 i 30h 16-19h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs