Dodaj svoju kompaniju
Projektovanje i proizvodnja električnih instalacija u vojnom programu Beograd

STEALELEKTRIK TECHNOLOGY DOO


Улица Шашка 29, 19250 MAJDANPEK

Projektovanje i proizvodnja električnih instalacija u vojnom programu Beograd |

Preduzeće Steal Elektrik uspešno posluje od 2012. godine. sa sedištem u Majdanpeku. Bavimo se projektovanjem i proizvodnjom elektičnih instalacija u vojnom,kamionskom,autobuskom programu. Takođe i u rudarstvu i građevinskih mašina. 

Projektovanje-i-proizvodnja-električnih-instalacija-u-vojnom-programu-Beograd2

Projektovanje i proizvodnja električnih instalacija u vojnom programu Beograd 

Projektovanje i proizvodnja električnih instalacija u vojnom programu je ono po čemu se ističemo na području Beograda, a iza nas su godine iskustva u ovoj delatnosti.

Naša vizija je da svojim radom, neprekidnim usavršavanjem, poboljšanjem kvaliteta proizvoda, kao i proširenjem proizvodnog programa, zadovoljimo potrebe i očekivanja naših vernih potrošača, da osvajamo nova tržišta i da gradimo snažne brendove, koji će biti internacionalno prepoznatljivi.

U dosadašnjem radu smo uspostavili politiku kvaliteta i izradili jasne procedure za pružanje usluga.

Kad je u pitanju projektovanje i proizvodnja električnih instalacija u vojnom programu, veliki broj klijenata nam se obraća s poverenjem jer znaju da smo pouzdana firma koja ima veliko isksutvo u toj delatnosti.

Na području Beograda poslujemo sa ostalim firmama, fizičkim i pravnim licima i cilj nam je da svakom klijentu maksimalno izađemo u susret.

Svoju poslovnu politiku zasnivamo na kontinuiranom usavršavanju preduzeća u tehničkom i organizacionom smislu.


Projektovanje i proizvodnja električnih instalacija u vojnom programu po pristupačnoj ceni

Prilikom izbora firme koja se bavi projektovanjem i proizvodnjom električnih instalacija u vojnom programu, pored kvalitetnog rada bitna je i pristupačna cena.

Dakle, kad se usaglase kvalitet i cena dobija se uspešan rad i zadovoljstvo je obostrano.

Imajući to u vidu, potrudili smo se da cenu svojih usluga prilagodimo domaćem tržištu i uskladimo ih sa budžetom naših klijenata.

U Beogradu smo projektovanje i proizvodnju električnih instalacija u vojnom programu razvili i pružili svim klijentima kojima su potrebne naše usluge i cilj nam je da svoje poslovanje uanpredimo.

Povoljna cena je ono čime se ističemo među firmama u Beogradu i cilj nam je da svoj rad proširimo na celu Srbiju kako bi projektovanje i proizvodnja električnih instalacija u vojnom programu bili dostupni za sve ostale klijenete.


Za više informacija pozovite na navedeni kontakt. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje. 

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  Po potrebi posla

 • ned

  Po potrebi posla

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs