Dodaj svoju kompaniju

Proizvodnja ženskih torbi Srbija |

Samostalna zanatska trgovinska radnja Torteli osnovana je 2006. godine u Kanjiži. Osnovna delatnost radnje je proizvodnja ženskih torbi. Izdvajamo se po dugogodišnjem iskustvu i raznovrsnosti projekata koje smo realizovali. Modeli su modernog kroja, boja i tekstura koje niko više ne izrađuje na našem tržištu. Poslujemo na teritoriji cele Srbije.

Proizvodnja-ženskih-torbi-Srbija11

Proizvodnja ženskih torbi Srbija

Prepoznatljivi smo po proizvodnji ženskih torbi, a cilj nam je da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo kako bismo povećali svoju ponudu. Cene naših proizvoda su prilagođene domaćem tržištu, a kvalitet je zagarantovan.

Pratimo svetske standarde poslovanja i među prvima ih plasiramo na našem tržištu. Torbe su uglavnom izrađene od veštačkih materijala po narudžbini mogu biti i od kože.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću.

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude. 

Proizvodnja-ženskih-torbi-Srbija1

Posebno bismo istakli dugogodišnju saradnju sa našim partnerom, firmom Oklop Bags. O njihovim proizvodima možete se obavestiti na sajtu oklopbags.com.

Takođe, u galeriji su fotografije nekih od njihovih proizvoda. 

Radimo i serijsku proizvodnju. Takođe, vršimo uslugu šivenja. Radno vreme radnje je od 6 do 14h. Zapošljavamo 13 radnika.

Za sve informacije kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila. 

 • pon

  6-14h

 • uto

  6-14h

 • sre

  6-14h

 • čet

  6-14h

 • pet

  6-14h

 • sub

  /

 • ned

  6-14h

Ženske torbe

Poštovani, Moje interesovanje je sledeće: S obzirom da želim da pokrenem sopstveni biznis kada su u pitanju torbe, želim da Vas pitam kakve torbe proizvodite, koji materijali su na raspolaganju i da li pružate mogućnost slobodnog izbora boja i dizajna. Takođe, zanima me minimalan broj torbi koji mora da se poruči da bi saradnja bila ostvarena. Konkretno zanimaju me male ženske torbice. Hvala Vam unapred, Srdačan pozdrav.


Firma Milos Miletic Couture

Postovani, zanima me realizacije kolekcije torbe koju planiram da plasiram za 2018 godinu . Da li postoji mogucnost za saradnju? Kreator Milos Miletic +381649218666


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs