Dodaj svoju kompaniju
Proizvodnja šavnih cevi Aleksinac |

Preduzeće 'Atenic Commerce' je osnovano 1991. godine u Čačku. Već dugi niz godina radimo veoma kvalitetno i pouzdano. 

Nalazimo se na adresi Bulevar oslobodilaca 91. Ističemo se dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore. 

Kroz ogromno iskustvo, uspeli smo da zadobijemo poverenje mnogih zadovoljnih klijenata na teritoriji Srbije.

Proizvodnja-šavnih-cevi-Aleksinac1

Proizvodnja šavnih cevi Aleksinac

Od 2014. godine smo krenuli da se bavimo i proizvodnjom hladnooblikovanih profila u ogranku u Aleksincu. Ono što bismo izdvojili je proizvodnja šavnih cevi. 

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo neka naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću. 
Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude. 
Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način. 

Radno vreme firme u Aleksincu je od 7 do 15h svakim radnim danom. Otvoreni smo za sva Vaša pitanja, predloge ili nedoumice slobodno nas kontaktirajte.

Posetite nas, garantujemo Vam kvalitet. 

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Interesujeme dali imate katalog proizvoda

Zanima me dali imate katalog proizvod savnih pravo ugaonih i kvadratnih profila.


cevi, flahovi,firkanti

interesu je nas lager lista i cene


Pravougaone cevi

Poštovani, naime interesuje me da li izradjujete pravougaone cevi van standardnih dimenzija? Naprimer 32mm x 46mm x 2mm. Potrebna prva količina oko 250m dužnih. A svakako da bi u nastavku saradnje količine bile i dosta veće. (zadata mera cevi je data samo otprilike) Unapred hvala na odgovoru i srdačan pozdrav.


Zahtev za ponudu

Molimo Vas da nam dostavite ponudu za: Crne šavne hidroispitane cevi Ø76,1x3,2 Ø60,3x2,9 Ø42,4x2,6 Ø26,9x2,3 Ø21,3x2,o Ø17,2x1,8 Specifikaciju bih Vam naknadno dostavila.


NABAVKA ŠAVNIH CEVI

Poštovani Naša firma je MikiS-plast doo iz Vladičinog hana. Imamo stovarište građevinskog materijala i u okviru toga bavimo se prodajom šavnih cevi i izradom čeličnih konstrukcija. Do sada smo kupovali cevi od veleprodaja ali nas interesuje i kupovina cevi direktno od Vas te Vas molim da mi date uslove za direktnu saradnju sa Vama. Trenutno imamo potrebu za 10 t cevi različitih profila od 20x20 do 80x80. MikiS-plast doo Vladičin Han Miodrag Stajković 063401145


pravougaone cevi

Dali proizvodite i kako mogu nabaviti,kao fizičko lice,15 komada dužine1,do 1,4m dimenzije 50x20x2 ili 60x10x2 , šavne cevi. Da li imate nekog kupca u Zaječaru i okolini? Pozdrav


Kvadratne cevi

Cena po kg na veliko fizicko sam lice placanje u kesu narudzbine bi bile od 3 do 5 t ukupno godisne od 30 do 50 tone placam avansno i dali imate prevoz


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs