Dodaj svoju kompaniju
Proizvodnja kartonskih kutija Novi Sad Srbija

MDM-NS


Carice Milice 74, 21410 Futog

Proizvodnja kartonskih kutija Novi Sad Srbija |

Kartonske kutije su sastavni deo pokućstva i imaju raznoliku upotrebu. Najčešće se koriste za transport ili kao ambalaža za različite proizvode. Zbog toga se MDM – NS bavi proizvodnjom najkvalitetnijih kartonskih kutija u Novom Sadu,  a važimo za odlične proizvođače i širom Srbije.

Poslujemo sa sedištem u Futogu, a kompanija je osnovana 2016. godine. Klijentima poklanjamo punu pažnju i stručnu podršku pri izboru pravog rešenja, proizvoda i usluge. Pristup svakom našem klijentu je ličan i objektivan, u cilju maksimalnog zadovoljenja Vaših potreba. Svi naši klijenti su vrlo brzo prepoznali iskrenost i poklonili nam poverenje. Shodno tome, danas imamo veliki broj zadovoljnih i stalnih kupaca.

Vise-o-proizvodnji-kartonske-ambalaze

Više o proizvodnji kartonske ambalaže

Proizvodimo karton u rolni-rebrasti za zaštitu podova,parketa,laminata i za zaštitu nekih drugih gabaritnih proizvoda i tipova nameštaja. 

Da bi se proizvod zaštitio tj. sigurno transportovao, skladištio i dostavio do krajnjeg potrošača on mora da se stavi u određeni sud, omot tj. ambalažu.. 

 

Amabalaža štiti proizvod od raznih mehaničko fizičkih uticaja, hemijskih i mikrobioloških, klimatoloških, raznih manipulacija, ali isto tako ambalaža štiti i spoljašnju sredinu odnosno ljude od štetnih uticaja proizvoda. To je posebno važno za proizvode prehrambene industrije. Prodajemo kartonske kutije svih dimenzija i veličina. Izlazimo u susret specijalnim zahtevima naših kupaca. 

Transportne-kartonske-kutije-najprodavaniji-proizvod

 

Transportne kartonske kutije – najprodavaniji proizvod

Kartonske kutije koje su namenjene za prenos su najprodavaniji proizvodi ovog tipa zbog svoje ekonomičnosti i funkcionalnosti. Ne zahtevaju izradu alata kao kod štancane ambalaže, a forma kutije maksimalno iskorišćava materijal što je čini pristupačnijom i praktičnijom.

Vršimo izradu transpotnih kutija svih dimenzija sa mogućnošću štampe u 2 boje i pravljenje rukovata ili rupica za ventilaciju na kutiji u zavisnosti od potrebe kupca.

Transportna kartonska ambalaža treba da osigura manipulaciju u toku transporta i uskladištenja, kao i da da obezbedi robu od svih eventualnih oštećenja.

Transportne kartonske kutije najčešće izrađujemo od sledećih materijala:

 • Mikrovala
 • Kasiranog kartona
 • Petoslojne lepenke
 • Troslojne lepenke
 • Hromo kartona

Kutije-za-picu-i-ostale-prehrambene-proizvode

Kutije za picu i ostale prehrambene proizvode

MDM – NS bavi se i proizvodnjom kutija za picu i ostale prehrambene proizvode. Materijali od kojih izrađujemo ove kartonske kutije su mikroval materijali – beli, braon ili sivi.Postoji mogućnost štampe na kutijama u max 2 boje.

Postojanost i konstantan napredak kompanije traje već dugi niz godina. Apsolutna posvećenost i predanost korektnom poslovanju vremenom su rezultirale proširenjem proizvodnog kapaciteta, poslovnim uspehom i ostvarivanjem veza od poverenja sa našim saradnicima i klijentima.

Zbog-cega-smo-uspesni

Zbog čega smo uspešni

Poštujemo vremenske rokove i dogovore u saradnji s klijentima,  zbog čega smo stvorili imidž kvaliteta, a ne kvantiteta obavljenih poslova.

Polažemo mnogo na komunikaciju sa klijentima – jer je dobra komunikacija osnov uspešnog poslovanja!

Trajni cilj naše kompanije je progres i proširenje poslovanja, a ostvarujemo ga:

 • Radnim iskustvom u ovoj delatnosti sakupljenim tokom niza decenija
 • Pouzdanost zbog koje ulivamo sigurnost klijentima
 • Stalnim angažmanom na polju širenja poslovanja
 • Optimalnom angažovanju raspoloživih resursa i potencijala
 • Stalnom praćenju i primeni modernih saznanja     
 • Kvalitetom proizvoda i postojanim radom izborili smo svoje mesto na tržištu.  

Za sva dodatna pitanja ili ostvarivanje saradnje Vam stojimo na raspolaganju na navedenim telefonima. 

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Upit

Postovani, Dobar dan! Ja bih zelela da izradim kutije sa dve razlicite dimenzije: 1. D - 25 CM / S - 5 CM / V - 5 CM 2. D - 34 CM / S - 5 CM / V - 5 CM Moja pitanja su sledeca: 1. Koliko bi izrada ovakvih kutija kostala? 2. Da li imate neku minimum kolicinu za narucivanje? 3. Da li izradjujete i “ovalni” oblik? Znaci, da duzina kutije ostane ista u oba slucaja, ali umesto kvadratnog dna, da bude krug u oblimu od 5 CM? Sto se tice boje kutije, zelela bih da bude tamno plave boje, da li je to moguce? I da li bi bilo moguce istampati i 3 reci / mali logo na kutiji? Hvala Vam unapred! :) Pozdrav


upit

Da li pravite kutije ali po našem uzorku, naime radi se o kutiji od kaširanog kartona i upotrebljavala bi se za poklone. Hvala i pozdrav.


kartonske kutijice

Dobar dan. Zanimaju me kutijice manjih dimenzija 8x4x4 cm ili slicno, okrugle precnik 5 ili 6 cm visina do 4,5 cm, ili neke ovalne. Dovoljno je od troslojnog kartona ili nekog sto jeftinijeg. Kutije su mi potrebne za izradu suvenira, oblazem ih slamom i elementima od slame. Ima ih u Hrvatskoj al to je velik problem... Molim vas pogledajte na sajtu www.nbgobby.com.. Bilo kako molim odgovor. S postovanjem, Biserka iz Subotice


kutije

Zdravo, Da li radite manje kutiije dimenzija oko 15x15x15 cm i koja bi cena bila ? Trebaju mi za pakovanja, za slanje posiljki upitanju su ulja. Hvala unapred.


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs