Dodaj svoju kompaniju

Proizvodnja kaljeva za kaljeve peći Temerin |


 Keramika-Vašaš je osnovana davne 1931. godine sa sedištem u Temerinu i već decenijama negujemo porodičnu tradiciju i kvalitet. Proizvodnja kaljeva za kaljeve peći je delatnost kojom se izdvajamo. Nalazimo se na adresi Čaki Lajoša 62. Ističemo se dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore. 


Proizvodnja kaljeva za kaljeve peći Temerin

Kaljeve peći tako stara, a i danas tako ekonomična i lepa grejna tela greju i ulepšavaju već šest vekova naše domove, a nekada i carske rezidencije.

Nastale su u Nemačkoj. Kao pouzdano grejanje širile su se prema istoku i tako su se kod nas pojavile u XVIII veku. Danas su kaljeve peći zbog proverenih vrednosti sve prisutnije u našim domovima. Kroz vekove one su menjale svoje oblike, ornamente i način izgradnje.

U početku kao gorivo korišćeno je samo drvo. Današnje peći se mogu prilagoditi i na struju, na gas sa automatskom regulacijom. Kaljeve peći pokazale su se takođe veoma ekonomične u sistemu centralnog grejanja - sa manje ogreva zagreva se više prostorija.

Dizajn savremenih kaljevih peći može dati Vašem domu posebnu lepotu, izborom boje kaljeva i različitim oblicima koji se mogu prilagoditi Vašim potrebama u prostoru.

Kaljeve peći iskorišćavaju gorivo oko 80 %. Svu toplotu akumuliraju u sebe. Zračenjem i konvekcijom obezbeđuju umerenu temperaturu tokom celog dana. U poređenju sa drugim vidovima grejanja potrošnja energenata je mala, a stepen uštede visok.

Kaljevi izrađeni u radionici "Keramika-Vašaš" su ručno formirani, od kvalitetne vatrostalne gline. Zahvaljući tradicionalnoj tehnologiji, izbegli smo greške, koje se javljaju kod presovane serijske robe. Mi uglavnom radimo po narudžbi. Zato smo u mogućnosti da izađemo u susret Vašim potrebama. Uz pomoć pećara montera, dobićete peć od nas u potrebnoj veličini prema vašoj prostoriji, u boji i dizajnu po vašem ukusu.

Radno vreme je radnim danima od 7h do 15h, subotom fleksibilno po potrebi posla. Za detaljnije informacije i porudžbine, kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  7-15h

 • čet

  7-15h

 • pet

  7-15h

 • sub

  7-15h

 • ned

  7-15h

upit za cenu

Postovani, interesuje me koliko bi kostala kaljava pec na struju za prostor od 20m2. Pozdrav


Imam nešto da vas pitam. Interesuje me..

Koliko bi koštala kaljeva peć da je visoka 2m, ja bi vam čak poslala i sliku kakva me kaljeva interesuje. Hvala vam u napred na odgovoru


pitanje

Postovanje.interesuje me cene uglova za kaljevu pec i dali mogu samo uglovi da se kupe. POZDRAV


Molba

Postovanje. Molio bih Vas da mi date neku srednju cenu kaljave peci dimenzija 65 cm x 51 cm x 200 cm sa preteznim dimenzijama kaljeva od 20 cm x 20 cm x 10 cm i orjentacionu cenu montera. Unaprred zahvalan.


Kaljevi na komad

Interesuje me koliko su dimenzije kalja ručno izradjenog i dali mogu da se kupuju na komad,Tereba da kaljevu peć i dodao bih još jedan red.Hvala !!!


Зидање

Поштовани, Да ли можете да ми препоручите пећкара за зидање каљеве пећи у Земуну? Хвала лепо и срдачан поздрав.

Odgovor - SZR Keramika-Vašaš

Poštovana Mirjana, nažalost ne. Za naše kupce obezbedjujemo montera odavde,ali su sad jako zauzeti.Žao mi je. Sa poštovanjem, Deneš Vašaš


kaljeva pec

Postovani,zanima me da li postoji mogucnost da se izida pec ali da se koristi pelet umesto drva za lozenje.Hvala

Odgovor - SZR Keramika-Vašaš

Poštovana, Ja nemam saradnju sa takvim majistotrom ,monterom,tako nije mi poznto. Kaljeva peć se ne loži ceo dan.Sa drvima naložite,nakon sat ipo-dva,kad izgori,zatvorite sve,dobro se zagreje,i greje ceo dan.


Kaljeve ploce

Postovani, koja je cijena kaljevih ploca u bijeloj boji?


Цене

Колико стаје један каљ у просеку? Хвала, Зоран Сиришки Ваљево

Odgovor - SZR Keramika-Vašaš

Kalj (ručne izrade) košta 650 din. Gornji deo,i donja cokla 1060 din.To u braun i zelenoj boji.Ostale boje + 118 din po jedinici.


Upit

Poštovani,interesuje me da li radite reparaciju postojećih kaljevih peći? Naime,imam peć koju bih želeo da srušim i ponovo izidam i interesuje me cena tog poduhvata. Dimenzije su 115x135x42. Pozdrav,hvala.

Odgovor - SZR Keramika-Vašaš

Ne radimo reparaciju


Informacija o kaljevoj peći

Poštovani, mozete li mi izračunati koliko bi kostala kaljeva peć koja bi grijala hodnik, kuhinju i spavaću sobu? Recimo 12 m sa 4m širine? Plafoni su od prilike 2,4 visine i koliko bi trajala ugradnja? Svako dobro i pozdrav iz Zmajeva! Larisa

Odgovor - SZR Keramika-Vašaš

Poštovana Larisa, na osnovu Vaših podataka bi Vam trebala peć koja je u osnovi 108x65 cm,i 160 cm visine. Bez montaže, ručno radjeni kaljevi,šamot material,vrata,rešetka , cev ide od 115.650 din.Nemamo lager,treba naručiti. Pozdrav, Deneš


Upit

Dali imate kompletan materijal za kaljeve peci. Koliko bi kostala jedna pec od 120 kaljeva sa kompletnom opremom. Vrsite li montazu van Srbije.

Odgovor - SZR Keramika-Vašaš

MOžete naručiti ručno izradjene kaljeve,imamo stalno šamotne cigle,ploče,vrata,rešetku,cev. Ne radimo montažu,ali Vas možemo povezati sa monterom.


pitanjce

Postovanje. Interesuje me ako mozete da odredite neku srednju cenu,sa vasom ygradnjom ako imate i to u ponudi. Trebala bi mi, ja mislim malo manja pec koja ce grejati dve prostorije. Pozdrav.

Odgovor - SZR Keramika-Vašaš

Mailom sam odgovorio.Pozdrav


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs