Dodaj svoju kompaniju
GREDA BUILDING BGD DOO

GREDA BUILDING BGD DOO


Save Maleševića 47/03, 11211 BEOGRAD, BORČA

Prodaja stanova lokala i garažnih parknig mesta Dorćol Beograd |


GREDA BUILDING BGD DOO bavi se prodajom stanova, lokala i garažnih parking mesta po pristupačnim cenama.

Nalazimo se na adresi Save Maleševića 47/03 u Borči i otvoreni smo za klijente iz ostalih delova Beograda.

Trudimo se da svoje poslovanje unapređujemo i da svojim klijentima preporučimo naše stanove, lokale i garažna parking mesta, a kvalitet našeg rada je zagarantovan.

Cene-stanova-prilagodjene-srpskom-trzistu

Cene stanova prilagođene srpskom tržištu

Prilikom kupovine stana veliki broj kupaca teži da uskladi cenu i kvalitet svojih usluga i na taj način sebi obezbedi najbolji dom po pristupačnoj ceni.

Sigurno se pitate koji je najbolji način da uskladite povoljnu cenu stana sa njegovom konforom i brojem prostorija. Upravo odgovor na ovo pitanje nudimo mi.

Vreme je da nas posetite na Dorćolu i uverite se u naše stambene objekte koji uz to imaju i odličan pogled i dobru lokacju.

Takođe, za svoje buduće stanare pripremili smo i garažna parking mesta, tako da ne moraju brinuti o tome gde će svoj auto ostaviti tokom boravka u stanu.

Iza nas je veliko iskustvo u ovoj delatnosti i želimo da ga delimo sa velikim brojem klijenata koji žele baš naš stan.

Tokom poslovanja uspeli smo da svakom izađemo u susret i izdavajamo se kao pouzdana firma za nekretnine u Beogradu.

Razlikujemo se od drugih jer spajamo lepo i korisno i zato smo obezbedili stanove po pristupačnim i povoljnim cenama, a svakom klijentu garantujemo topli i lepši kutak za svoje najmilije i sebe.

Garazna-parking-mesta-su-bitan-segment-kada-kupujete-stan-u-Beogradu

Garažna parking mesta su bitan segment kada kupujete stan u Beogradu

Ukoliko ste vozač i želite da kupite stan, veoma bitna stvar je da nađete onaj koji će imati i garažu u koju ćete smestiti svoj auto.

Naša garaža ima parking mesta, a možete ih obezbediti po pristupačnim cenama. Trudimo se da svakom klijentu makismalno izađemo u susret i ponudimo garažna parking mesta po pristupačnim cenama.

Naši klijenti su dokaz da smo firma od reči i neko ko uspešno i odgovorno obavlja svoj posao i na taj način dokazujemo da nam možete verovati.

Imamo veliki broj garažnih parking mesta koja su obezbeđena za sve naše klijente i trudimo se da svaki klijent bude maksimalno ispoštovan i uvažavamo svaki dogovor.

Ukoliko se odlučite da sebi obezbedite stan, a svom autu omogućite sigurno parking mesto, koje će ga zaštititi od štete u svakom smislu.


Prodaja stanova na Dorćolu u Beogradu

Odlučili ste se da kupite stan u Beogradu, a cilj Vam je da on bude na lokaciji koja je blizu centra, a da se u blizini nalaze i mesta za odmor i rekreaciju, onda je za Vas dobar izbor Dorćol.

Dorćol se nalazi blizu centra, ali i blizu Dunavskog keja, pa ste u isto vreme u blizini glavnog dela dešavanja u Beogradu, a opet možete otići u prirodu i napuniti sebe energijom posmatrajući Dunav.

Ukoliko želite da otvorite svoj lokal, ova lokacija je najbolja jer ste dostupni za građane iz svih delova Beograda pa će time i Vaš profit biti veći.

Kada kupujete prostor, stan ili lokal potrebno je da dobro razmislite o lokaciji jer ona određuje na koji način ćete uspevati da završite sve dnevne obaveze i da li ćete uspeti u svojoj misiji da budete blizu grada, ali isto tako i da pobegnete od gužve i nađete mir.


Usklađujemo lokaciju i cenu

Kada smo odlučili da se bavimo prodajom stanova lokala i garažnih parknig mesta na Dorćolu, glavni cilj nam je bio da uskladimo cenu sa lokacijom.

Prilikom kupovine stana lako je primetiti da je većina objekata u blizini centra skupa i da je teško priuštiti dobar stan i lokaciju koja je najbolja.

Zato smo se potrudili da svakom klijentu omogućimo stanove čija lokacija je blizu centra i mesta na kojem se budući stanari mogu odmoriti i pripremiti za radnu nedelju.

Imajući to u vidu potrudili smo se da svako dobije ono što želi, a da cena bude prihvatljiva budžetu svakog klijenta i zato se ističemo među firmama u Beogradu koje se bave prodajom stanova, lokala i garažnih parking mesta.

Angazujte-nasu-firmu-za-prodaju-stanova-lokala-i-garaznih-parking-mesta-u-Beogradu

Angažujte našu firmu za prodaju stanova, lokala i garažnih parking mesta u Beogradu

Ukoliko ste se odlučili da angažujete našu firmu za prodaju stanova, lokala i garažnih parking mesta u Beogradu, možete to učiniti na dva načina.

Prvi način je da nas lično posetite i razgovarate sa našim zaposlenima i uspostavite saradnju sa nama.

Drugi način jeste da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam rado odgovoriti i pružiti relevantne informacije.

Garantujemo Vam da ste se odlučili za najbolju lokaciju kakav je Dorćol i da će Vam u našim stanovima otpočeti nova era života.

Stojimo Vam na usluzi za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas.

 • pon

  9-16h

 • uto

  9-16h

 • sre

  9-16h

 • čet

  9-16h

 • pet

  9-16h

 • sub

  9-14h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs