Dodaj svoju kompaniju
Prodaja polovnih francuskih automobila Aranđelovac

AUTO SALON STOJANOVIĆ


AUTO SALON STOJANOVIĆ
5 (3)
Dimitrija Tucovića 25, 34300 aranđelovac

Prodaja polovnih francuskih automobila Aranđelovac |


Auto salon Stojanović
važi za vodećeg na tržištu kada je prodaja polovnih francuskih i nisan vozila u Aranđelovcu i široj oklini, a nalazimo se na adresi Dimitrija Tucovića 25. 

Prodaja-polovnih-francuskih-automobila-Aranđelovac1

Prodaja polovnih francuskih automobila Aranđelovac 

Kod nas u salonu možete pre svega pogledati svaki auto ili auto koji Vam se sviđa od ranije, a u ponudi imamo Peugeot polovna vozila, Citroën polovna vozila, Renault polovna vozila i Nissan polovna vozila.

Kao jako bitnu stavku u našem poslovanju kada je prodaja polovnih automobila u pitanju želimo reći da su sva naša vozila u salonu starosti od 2014 godine pa do danas, i imaju kompletnu full opremu.

Vozila se kod nas mogu kupiti i na kredit uz rate kao i gotovinski u kešu ili preko računa u banci, a dostupni smo za sve dogovore i saradnju sa svima iz Srbije koji nas pronađu i na ovaj način.

Dok naši budući klijenti trebaju znati da vozila nisu registrovana i da je u pitanju direktna prodaja na ime kupca, a na klijentima je samo registracija i nema niti jedne prepreke za uživanje u vožnji našim polovnim automobilima.

AUTO SALON-STOJANOVIĆ ARANĐELOVAC.

 • pon

  08h-17h i po potrebi posla.

 • uto

  08h-17h i po potrebi posla.

 • sre

  08h-17h i po potrebi posla.

 • čet

  08h-17h i po potrebi posla.

 • pet

  08h-17h i po potrebi posla.

 • sub

  08h-17h i po potrebi posla.

 • ned

  Po potrebi i organizaciji posla.

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

Bravo!

Sve pohvale za Auto salon Stojanović! Izuzetno ljubazni i profesionalni vlasnici, sjajna vozila sa kompletnom dokumentacijom, sve preporuke.


Sve pohvale

Auto salon Stojanović -sve pohvale za rad i profesionalnost. Sve informacije rečene telefonom su bile tačne, prikazana svaka tačkica na vozilu! Kompletna servisna kjniga, obišli smo mnogo placeva ali nam je Auto salon Stojanović jedini ulivao sigurnost. Evo, već godinu i po dana uživamo u vožnji auta kupljenog kod njih. Sve pohvale i za ljubaznost!


Svetski nivo

Odlična vozila, kompletna dokumentacija, domaćinska atmosfera u salonu - i sad se vraćamo na kafu kod njih! Kada bi ponovo kupovali samo kod njih bi išli. Na nivou.


OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs