Dodaj svoju kompaniju
Prodaja kugličnih ležajeva Pančevo Srbija

ANDRIJA LAGER DOO


ANDRIJA LAGER DOO
5 (1)
Žarka Zrenjanina 117, 26000 Pančevo

Prodaja kugličnih ležajeva Pančevo Srbija |


 Preduzeće za proizvodnju i trgovinu Andrija Lager Doo posluje od 1993. godine sa sedištem u Pančevu na adresi Žarka Zrenjanina 117. 

Prepoznatljivi smo po prodaji kvalitetnih kugličnih ležajeva u Pančevu, Srbija. Ističemo se dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore i vremenske rokove. 

Prodaja-kugličnih-ležajeva-Pančevo-Srbija1

Prodaja kugličnih ležajeva Pančevo Srbija

U svom uspešnom poslovanju bavimo se prodajom kugličnih ležajeva. Imamo prodaju svih vrsta kugličnih ležajeva koji se koriste u svim granama delatnosti.

Imamo ležajeve za bušilice, za točkove za razne mašine u građevinarstvu i automobilskoj industriji kao i leđajeve za manje aparate u domačinstvu i svim industrijama.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo neka naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću. 

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude. 

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način. 

Vršimo i prodaju brušenih ploča i elektroda koje se koriste u raznim delatnostima a dostavu svih naših proizvoda vršimo u celoj Srbiji.

Radno vreme je od ponedeljka do petka od 08h do 15h. 

Ako imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas na navedene telefone. Posetite nas i lično se uverite u kvalitet našeg rada. 

 • pon

  08-15h

 • uto

  08-15h

 • sre

  08-15h

 • čet

  08-15h

 • pet

  08-15h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

lager za automatski menjac SWAR Honda Jazz,Honda HRV

Postovanje,da li imate kuglicasti lezaj za automatski menjac SWRA,Honda Jazz,SX05B12PX1 mere:19x75x27,1? Hvala unapred.


OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs