Dodaj svoju kompaniju
LOMAX COMPANY DOO

LOMAX COMPANY DOO


Maksima Gorkog 20, 24000 Subotica

Prodaja i distribucija Kosili proizvoda kvalitetno Subotica |


 "Lomax Company" posluje od 2001. godine. Od prošle godine se bavimo sopstvenom proizvodnjom svih vrsta tečnosti vezanih za ličnu higijenu i kučnu hemiju kao i Kosili bebi kozmetike. Imamo 130 zaposlenih.

Nalazimo se u Subotici a poslujemo na teritoriji cele Srbije i okolnih zemalja, tačnije i na teritoriji Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. 

Već 15 godina Lomax Company gradi puteve uspeha svojim iskustvom, znanjem i radom.

Prodaja-i-distribucija-Kosili-proizvoda-Subotica1

Prodaja i distribucija Kosili proizvoda kvalitetno Subotica

Vrednosti na kojima počiva naš rad su međusobni odnosi i reputacija, koju kao kompanija imamo.

Naši proizvodi uz pomoć velikog iskustva i predanog rada stižu do krajnjih potrošača.

Lomax Company teži da ostvari maksimalno pokrivanje svih prodajnih kanala i objekata. Sa više od 130 zaposlenih u prodaji, marketingu, logistici i pratećim službama, sarađujemo sa svim tržišno orijentisanim nacionalnim i internacionalnim trgovačkim lancima, tradicionalnom trgovinom, veleprodajama, pharma kanalom, prodavnicama zdrave hrane itd.

Naše poslovanje unapređujemo putem pružanja kvalitetnog servisa, planiranja i organizovanja aktivnosti koje su usmerene ka ostvarenju najboljih poslovnih rezultata i zadovoljenju potreba krajnjih potrošača.

Distribucija robe široke potrošnje predstavlja našu osnovnu delatnost. Za sve programe koje distribuiramo, garantujemo dostupnost robe u svakom trenutku našim krajnjim potrošačima.

Otvoreni smo za saradnju nudeći sopstvene resurse potencijalnim poslovnim partnerima za uvoz i distribuciju njihovih brendova na teritoriju Srbije i zemalja u okruženju. Takođe, zainteresovani smo za proširenje svoje distributivne ponude i mreže na teritoriju EU.

Distribuciju lekova, pomoćnih lekovitih sredstava i dijetetskih suplemenata smatramo jednim od pravaca našeg budućeg razvoja.

Distributivni centri kompanije sa oko 6.500m2 skladišnog prostora su regionalno pozicionirani i nalaze se u Subotici, Temerinu, Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

Roba se kupcima isporučuje flotom koju čini 20 vozila nosivosti od 1.3 do 20 tona. Sva vozila su opremljena GPS uređajima, a organizacija, kontrola i praćenje se vrši svakodnevno.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo neka naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću. 

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude. 

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način. 

Posetite nas!

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs