Dodaj svoju kompaniju
PRIRODNI KAMEN LOMA

PRIRODNI KAMEN LOMA


Ibarska magistala, Dudovica, 14240 Ljig

Prirodni dekorativni kamen Srbija |

Potreban Vam je savet u vezi sa prirodnim dekorativnim kamenom? Želite da obogatite Vaš dom novim zidom od prirodnog dekorativnog kamena, ali niste sigurni koja vrsta kamena bi najviše odgovarala ostatku enterijera? Tragate za nekim ko je stručan i iskusan u radu sa prirodnim dekorativnim kamenom? 

Na pravom ste mestu!  Prirodni kamen Loma  radi kvalitetno od osnivanja, a najbolji dokaz našeg dobrog rada su mnogi zadovoljni klijenti. 

Zalažemo se za pouzdan način poslovanja zbog čega smo stekli veliki ugled kao najbolje preduzeće za izradu prirodnog dekorativnog kamena u Ljigu, a možemo slobodno reći i celoj Srbiji. Ono što je još bitnije, sigurnim poslovanjem smo ostvarili odličnu komunikaciju i produktivnost između Vas i nas. 

Prirodni-dekorativni-kamen-Srbijaa2

Prirodni dekorativni kamen Srbija

Preduzeće “Prirodni kamen Loma” za izradu prirodnog dekorativnog kamena u Srbiji radi:

proizvodnju,

prodaju,

prevoz i

ugradnju.

U ponudi su:

Prirodni kamen štanglice,

Prirodni kamen lomljeni,

Prirodni kamen za fontane,

Prirodni kamen peščar i

prirodni kamen Travetino.

Preduzeće za izradu prirodnog dekorativnog kamena u Srbiji Vam nudi jedinstvenu kolekciju prirodnog dekorativnog kamena kako za enterijer, tako i za eksterijer. Nudimo dosta atraktivnih i jedinstvenih boja, kao i kombinacije boja. Pažljivom selekcijom od vodećih proizvođača, prirodni dekorativni kamen i tanko sečeni paneli (pločice ili štanglice) prirodnog kamena poreklom iz šire Srbije, predstavljamo najbolji kvalitet i dizajn u industriji kamena.

Prirodni-dekorativni-kamen-Srbijaa11

Strategija preduzeća za proizvodnju prirodnog dekorativnog kamena Srbija

Svaka uspešna firma koja se bavi izradom prirodnog dekorativnog kamena u Srbiji uvek pravi planove i za budućnost. U svetu u kome živimo moramo da se suočavamo sa mnogim izazovima, jedan od najvećih je brzina kojom živimo i radimo, kao i promene koje se dešavaju na svakodnevnom nivou. Danas je možda bitnije od svega da redovno pratimo izmene koje nam tržište donosi. 

Firma za izradu prirodnog dekorativnog kamena u Srbiji svaki dan se suočava sa: 

Visokim troškovima proizvodnje

Niskim cenama na tržištu

Velikom konkurentnosti

Stalnim rastom cena

Sve firme za izradu prirodnog dekorativnog kamena suočavaju se sa istim problemom, mala zarada u odnosu na troškove, nemogućnost da dovoljno efikasno i brzo ispratimo sve zahteve modernog tržišta. Da bismo bili uspešni u budućnosti moramo da nađemo najadekvatniji način da odgovorimo na ove izazove. 

 Zbog svih ovih faktora, naša poslovna strategija je: 

Stalno osluškivanje tržišta

Komunikacija sa klijentima

Poznavanje Vaših potreba i želja

Prilagođavanje naših proizvoda Vašim potrebama

Stalan progres u radu

Sprečavanje stagnacije  

Prirodni-dekorativni-kamen-Srbijaa2

Više o poslovanju firme za proizvodnju prirodnog dekorativnog kamena 

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret kada je proizvodnja prirodnog dekorativnog kamena u pitanju i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom.

Tu smo i da Vam predložimo naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću proizvodnje i prodaje prirodnog dekorativnog kamena.

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude.

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način. 

Imamo visoke standarde kontrole kvaliteta kamena. Na našoj Fejsbuk stranici izlaze redovna obaveštenja o promenama, akcijama i novim ponudama našeg preduzeća za izradu prirodnog dekorativnog kamena. 

Prirodni-dekorativni-kamen-Srbijaa5

Vrste prirodnog dekorativnog kamena u našoj ponudi 

Kamene štanglice su najpopularnija vrsta prirodnog dekorativnog kamena u Srbiji. Lako se uklapaju u razne enterijere i eksterijere i zbog toga su pogodno rešenje za koje se mnogi naši klijenti odlučuju. Kamen štanglice su takođe idealno rešenje za oblaganje zidova, sitnih delova i ćoškova koje je nemoguće obložiti lomljenim ili nekim drugim kamenom. Ova vrsta prirodnog dekorativnog kamena savršena je za ukrašavanje kamina, šank barova, ali su dobre i za oblaganje spoljašnih površina. 

Lomljeni kamen je odličan za unutrašnja i spoljašnja uređenja prostora, doprinosi prijatnom ambijentu ugostiteljskih objekata, prilaza različitim poslovnim objektima, ali može da bude i odlično rešenje za domaćinstva. Prilaz domaćinstvu obložen lomljenim kamenom  i oivičen fenjerima, jedno od rešenja koje lako možete da zamislite. 

Travetin služi za oblaganje fasada i podnih površina. Odličan je za oblaganje stambenih i javnih prostora. 

Ako tragate za jedinstvenom kombinacijom kvaliteta, dobre usluge i odlične cene obratite nam se jer smo mi pravo mesto za Vas! 

Ako imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas. Rad s prirodnim dekorativnim kamenom – Vama na usluzi. 

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Plastic products for stonework industry

Hello, We are the manufacturer from Poland specializing in production of grass/gravel grids and landscape edges. They are made 100% from recycled plastic pellets. If you think they can be interesting for your company, please let me know. I will be happy to provide you with pricing conditions and other technical data. Thank you. Kind regards, Monika Madejek Sales Administrator mmadejek@stellagreen.pl T: +48 534 252 574 STELLA GREEN ML Sp. z o.o. Ul. Berylowa 7 PL 82-310 Gronowo Gorne VAT No: 5783118860


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs