Poljoprivreda

Poljoprivreda
Uzgoj ribe

Ribarstvo je grana industrije koja se bavi ribolovom, uzgojem i preradom ribe, kako one morske tako i one slatkovodne. Ribarstvom se najčešće bave stanovnici primorskih krajeva, kao i oni koji žive uz velike reke i jezera. Riba ima veliku važnost u prehrani, jer se u njoj nalazi mnogo belančevina i omega-3 masnih kiselina. 

Ukoliko vas interesuje ova delatnost na pravom ste mestu. Ukucajte željene ključne reči i pronađite željenu delatnost za vas. Portal Moja Delatnost broji desetine hiljada koji se bave najrazličitijim delatnostima i razvrstavamo ih po kategorijama. 

Srbija ima mnogo rečne ribe od kojih su neke amurski spavač, amurski čebačok, atlatantska jesetra, balavac, grčka crvenperka, deverika, jegulja, som, smuđ, potočna pastrmka, losos pastrmka, kečiga, manić i mnoge druge.  Stalno slušamo savete kako treba da jedemo više ribe jer je ona zdrava. Savetuju nas i da jedemo divlju ribu, jer ona ima više Omega-3 masnih kiselina izuzetno važnih za zdravlje – a mi se žalimo kako su lososi, brancini i orade jako skupi Pri tome su i gajeni, dok od skuše koja je lovljena ne može da se izvetri stan.

Ovde možete naći sve vezano za ulov i prodaju rečne ribe. Jednostavna pretraga po ključnim rečima dovešće vas do željenih rezultata. 

 

 

 

 

 

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju