Zdravlje i medicina

Zdravlje i medicina
Ultrazvučna dijagnostika i ultrazvuk

Ako vam je potreban ultrazvuk najbliži vašem mestu boravka ili najpristupačniji kada je cena u pitanju obratite nam se s poverenjem - ovo je pravo mesto za vas. U kategoriji Ultrazvučna dijagnostika i ultrazvuk nalaze se sve ordinacije koje nude ovu vrstu medicinske pomoći odnosno ultrazvučnu dijagnostiku. 

Svaka objava sadrži detaljniji opis o radu ordinacije koja ima ultrazvuk, kao i aktuelne kontakte i foto i video materijale. Portal Moja Delatnost sa više desetina hiljada klijenata predstavlja jednu od najvećih platformi za oglašavanje u Srbiji. Mi vašu delatnost predstavljamo online na najefikasniji način. 

Ultrazvuk je zvuk čija je frekvencija iznad gornje granice čujnosti za normalno ljudsko uvo, a koja iznosi 20 kHz. Određene vrste životinja (npr. psi, delfini, šišmiši, miševi, ...) mogu čuti ultrazvuk jer imaju višu gornju graničnu frekvenciju od čoveka. Mlađe osobe, a posebno deca, mogu čuti neke zvukove visokih frekvencija. Što je čovek stariji, gornja granica čujnosti mu pada, što znači da sve slabije čuje zvukove visokih frekvencija. Visoke zvučne frekvencije su sastavni deo spektra frekvencija koje proizvodi neki izvor zvuka, a spektar zvučnih frekvencija čini boju zvuka.

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju