Sport i rekreacija

Sport i rekreacija
Teretane, fitness

Teretane su gimnastičke dvorane za ciljano jačanje, nadogradnju ili održavanje mišićnog sastava, najčešće u sklopu fitnes centra. Oprema i prostor teretane dele se na nekoliko zona: 

  • glavna radna zona,
  • kardio zona 
  • zone za grupno i individualno vežbanje.

Danas mnogi fitness centri u sklopu teretane nude i brojne druge usluge, kao što su wellness, sauna, kafići, snack barovi i slično. 

U ovoj kategoriji nalaze se svi fitness centri na teritoriji Srbije koji su klijenti portala Moja Delatnost. Ukucajte željene ključne reči u pretraživač i pronađite odgovarajuću delatnost za vas. 

Teretana (često netačno poistovećena sa fitness centrom) je gimnastička dvorana u kojoj je smeštena oprema za vežbanje, odnosno za ciljano jačanje, nadogradnju ili održavanje mišića, a najčešće u sklopu fitness centra. Obično se oprema i prostor teretane dele na nekoliko zona; glavna radna zona, kardio zona i zone za grupno i individualno vežbanje. 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju