Industrija i zanatstvo

Industrija i zanatstvo
Tekstilna industrija

Tekstilna industrija bavi se preradom vlaknastih sirovina i izradom tkanina, pletenih proizvoda i prediva. U ovoj kategoriji nalaze se sve kompanije u Srbiji koje se bave delatnošću prerade, proizvodnje i distribucije tekstila.

Tekstilna industrija je grana industrije koja se bavi preradom vlaknastih sirovina i izradom tkanina, pletenih proizvoda i prediva. Oslanja se poljoprivrednu proizvodnju iz koje crpi potrebne sirovine: vuna, lan, pamuk, svila, juta i drugo. Ovo je jedna od najstarijih industrijskih grana. Krajnji produkt proizvodnje su odeća i razne vrste tkanina.

Ukoliko tragate za meblom da presvučete svoj zastareli nameštaj ili idealnim materijalom za zavese ili odeću sve što je potrebno da uradite jeste da pretažite najveću digitalnu bazu Moja Delatnost koja na jednom mestu objedinjuje sve preduzetnike koji se bave tekstilnom industrijom.

Sirovine koje se koriste u tekstilnoj industriji prema poreklu se mogu podeliti na:

  • životinjske: vuna, krzno
  • biljne: konoplja, pamuk, lan, juta
  • veštačke: veštačka celuloza, polivinil

U zavisnosti od Vaši potreba, sve detalje možete saznati u našoj bazi, a zahvaljujući lako dostupnim brojevima telefona, adresama, veb sajtovima i profilima na društvenim mrežama pronađite firmu koja će ispuniti sve Vaše zahteve. 

Tokom pretrage unesite ključne reči: Tekstil Negotin i dobićete spisak svih firmi koje posluju na ovom području i čija je osnovna delatnost tekstilna industrija. Pretragu možete širiti i sužavati kako biste dobili najadekvatnije rezultate.

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju