Pravo i finansije

Pravo i finansije
Sudski veštaci

U kategoriji Sudski veštaci nalaze se sve firme koje se bave ovom i sličnim delatnostima.

Moja Delatnost razvrstava desetine hiljada srpskih klijenata po kategorijama radi lakšeg pronalaženja i veće prepoznatljivosti.

Sudski veštaci se bave procenom vrednosti, savetovanjem pri donošenju odluka o izvođenju dokaza, postupcima prinudne javne prodaje, obavezama suda, obeštećenjima, izvršenjem naloga i sličnim delatnostima.

Sudski veštak je stručno lice koje ispunjava formalne i suštinske uslove da se može baviti ovom vrstom posla. Veštak je saradnik suda i sudije pri čemu svojim stručnim nalazom i mišljenjem iz neke oblasti za koju je stručan

  • mašinstvo
  • medicina
  • ekonomija
  • finansije
  • građevinska
  • ostale razne oblasti

U velikoj meri pomaže sudu da se utvrdi istina, odnosno da utvrdi određenu konkretnost činjenica nakon čega se otvara ili zaključuje rasprava.

Od kvaliteta i sveobuhvatnosti nalaza i mišljenja sudskog veštaka zavisi tok i iskod sudskog ili vansudskog postupka. U procesu utvrđivanja materijalne istine sud se sve više oslanja na nalaze i mišljenja stručnjaka iz oblasti na koju se sudski sprovi odnose.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju