Zdravlje i medicina

Zdravlje i medicina
Stomatološke ordinacije

Ukoliko vas boli zub ili ne znate gde da nađete dobrog stomatologa u vašem gradu ovo je mesto za vas. Rešavamo sve probleme vezano za pronalaženje stomatoloških ordinacija. Stomatološke tretmane obavlja stomatološki tim, koji se obično sastoji od zubara i pomoćnika (stomatoloških asistenata, zubnih higijeničara, zubnih tehničara, kao i stomatoloških terapeuta). Većina zubara radi bilo u privatnim praksama (primarna nega), stomatološkim bolnicama (sekundarna nega) ili institucijama (zatvorima, bazama oružanih snaga, etc.).

Ukucajte ključne reči u pretraživač i pronađite najbolju stomatološku ordinaciju za sve vaše potrebe. Portal Moja Delatnost u kategoriji STOMATOLOŠKE ORDINACIJE objedinjuje i razvrstava po lokaciji sve stomatološke ordinacije i ustanove na teritoriji Srbije.

Stomatologija je medicinska disciplina koja se odnosi na proučavanje fizioloških i patoloških stanja usne duplje, graničnih područja, kao i prevencijom, dijagnostikom, konzervativnim i hirurškim lečenjem bolesti ovih struktura i njihovom rehabilitacijom, protetskom i ortodontskim zbrinjavanjem.  Stomatološke tretmane obavlja tim stomatologa koji se sastoji od zubara i pomoćnika (asistenata, zubnih higijeničara, zubnih tehničara, stomatoloških terapeuta). Većina stomatologa radi u privatnim praksama, stomatološkim bolnicama ili institucijama. 

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju