Kultura, umetnost i obrazovanje

Kultura, umetnost i obrazovanje
Škole stranih jezika

Kažu da su jezici prozor u svet. Koliko jezika poznaješ toliko vrediš. Znanje je bogatstvo. Moć imaju obrazovani.Možemo ovako nabrajati do kraja strane. Ukoliko želite da se snađete bolje na tržištu rada, kako kod nas tako i u svetu ili ukoliko želite da naučite novi jezik samo zbog sebe ovo je pravo mesto za vas.

U kategoriji Škole stranih jezika se nalaze sve škole stranih jezika i edukativni centri. Najtraženiji je naravno engleski koji se nezvanično i zvanično koristi kao jezik internacionale komunikacije.

Ukucajte ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko sekundi pred sobom ćete imati sve edukativne centre u Srbiji koji se bave podučavanjem stranih jezika.

Sve što vas interesuje o školama stranih jezika ovde ćete naći na jednom mestu. Jednostavnom pretragom pronađite najbolju školu za vas. 

Jezik je sistem gestikulacije, gramatike, znakova, glasova, simbola, ili reči, koji se koristi za prikaz i razmenu koncepata (tj., za komunikaciju), ideja, značenja i misli. Može se zamisliti kao "semantički kod". Proučavanje jezika kao koda se zove lingvistikom, koju je kao akademsku disciplinu u tom obliku uveo Ferdinand de Sosir. Oni koji govore ili na druge načine koriste jezik smatrani su (od strane samoproglašenih lingvista) delom te jezičke teorijsko-lingvističke zajednice.

Neophodno je razlikovati "stvarni", upotrebni jezik od standardnog, zvaničnog. Standardni jezik postoji dok postoji podržavajuća politička struktura, dok upotrebni jezik od takvih struktura (uslovno) ne zavisi. Standardni jezik je usko vezan za političke i etničke prilike, dok upotrebni jezik nije; iako se ne može sporiti njihov međusobni uticaj.

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju