Tehnika i internet

Tehnika i internet
Sigurnosni sistemi i alarmi - ugradnja i održavanje

Kupili ste novu kuću i opremili je, ali niste sigurni gde možete da nabavite kvalitetni sigurnosni sistem koji će raditi pouzdano? Umorni ste od nabavljanja opreme za novi dom i želite to što pre da rešite? Mislili smo na vas! U kategoriji Sigurnosni  sistemi i alarmi - ugradnja i održavanje pronaći ćete sve firme koje se bave prodajom, ugradnjom i održavanjem sigurnosnih sistema na jednom mestu. Dok pijete prvu jutarnju kafu u svojoj omiljenoj fotelji ukucajte ključne reči koje vas interesuju u pretraživač i pronađite firmu čije delatnosti u potpunosti zadovoljavaju vaše potrebe.

U sigurnosnu opremu spadaju sistemi tehničkog obezbeđenja, sistemi mehaničkog obezbeđenja i drugi sistemi vezani za sigurnost imovine, sigurnost pravnih i fizičkih lica. U svom sveobuhvatnom znanju u ovoj oblasti spremni smo da ponudimo tržištu usluge iz sledećih kategorija:

  •  Protivprovalnih sistema i tehnike
  • Sistema video nadzora
  • Kontrole pristupa i evidencije radnog vremena
  • Interfonskih sistema
  • Sistemi automatizacije prolaska vozila (Parking rampe, motori za kapije)
  • Sistemi kućne automatizacije (Pametne kuće)
  •  Integracija navedenih sistema sa drugim sistemima

Ukoliko vam je potrebna neka od delatnosti iz kategorije SIGURNOSNI SISTEMI I ALARMI – UGRADNJA I ODRŽAVANJE možete nam se obratiti s poverenjem. Ukucajte ključne reči u pretraživač i pronaćićete lako željenu uslugu!


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju