Kultura, umetnost i obrazovanje

Kultura, umetnost i obrazovanje
Seminari, edukacija, obuka

Želite brzo rešenje Vašeg problema? Potreban Vam je ubrzani kurs neke delatnosti ili seminar o Vama omiljenoj temi? Ovde pronađite firme/preuzetnike koji se bave organizacijama seminara  i edukacijom.

Portal Moja Delatnost zbraja sve kompanije koje se bave ovom i sličnim delatnostima na jednom mestu.

Ukucajte ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko momenata pred sobom ćete imati sve komapnije koje se bave ovom delatnošću.

Seminar je oblik akademske nastave u ovkiru institucije ili u ponudi komercijalne ili profesionalne organizacije. Funkcija seminara je okupljanje malih grupa za sastanke gde postoji fokus na određenoj temi.

Edukativni  proces podrazumeva  proces gde društvo prenosi akumulirano znanje, veštine i vrednosti, s generacije, na generaciju.  U starim društvima školovanje je bilo dostupno samo malom broju ljudi, onima koji su imali novca ili vremena. Verski velikodostojnici, često su bile jedine pismene grupe ljudi, koji su znanje koristili za čitanje i tumačenje religijskih tekstova. Za većinu, odrastanje je značilo učenje na primerima starijih. Bilo je uobičajeno da deca veoma rano počnu pomagati u domaćim poslovima, u radu na poljima i u zanatskom radu.

Seminari predstavljaju oblik akademske nastave, u akademskoj instituciji ili u ponudi komercijalne ili profesionalne organizacije. Svrha seminara je okupljanje malih grupa za ponavljajuće sastanke koje se koncentrišu na određene predmete i od svakoga se zahteva učešće. Učesnici često učestvuju u sokratskim dijalozima sa liderom, instruktorom ili medijatorom. 

Obuka, podučavanje odnosno sticanje znanja obuhvata savladavanje veština ili znanja koja se odnose na specifične korisne kompetencije. Obuka se vrši u cilju poboljšanja sposobnosti, kapaciteta, produktivnosti i performansi.

Ukoliko Vam je potrebno da usavršite neko znanje ili želite da napredujete poslovno, ova kategorija je pravo mesto z Vas jer objedinjuje sve kompanije, organizacije i edukativne centre koji održavaju seminare, edukaciju i obuku na prostoru Srbije.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju