Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09
Javna delatnost i institucija

Javna delatnost i institucija


Savetovališta su ustanove u kojima stručnjaci savetuju ljude koji imaju problem da reše poteškoće u raznim segmentima života. 

Ukoliko mislite da imate probleme koje ne možete sami da rešite, podkategorija Saveovališta je pravo mesto za vas. 

Bilo da vam je potrebno bračno savetovanje, psihološko, savet o roditeljstvu ovde ćete naći sva preduzeća koja se bave datim delatnostima. 

 Savetovališta

Danas je pogotovo bitno da se informišete o svim vidovimanasilja, jedno od nažalost najzastupljenijih je nasilje u porodici. Kako bistena vreme otkrili eventualne naznake ove vrlo opasne društvene pojave, potražitesavet od stručnjaka u nekom od savetovališta u Srbiji.

Nasilje u porodici je ponašanje kojim jedan član porodiceugrožava telesni integritet, duševno zdravlje ili spokojstvo drugog članaporodice. Nasilje u porodici je pojam koji se obično odnosi na nasilje izmeđusupružnika ili supružničko zlostavljanje, ali takođe može da se odnosi i nanevenčane intimne partnere ili jednostavno ljude koji žive zajedno. Nasilje uporodici je fenomen koji je prisutan u svim zemljama sveta i u svim kulturama;ljudi svih rasa, etnija, verskih i političkih i seksualnih opredeljenja,društvenih i kulturnih nivoa i polova mogu biti počinioci nasilja u porodici.
Javna delatnost i institucija
Savetovališta


  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs