Industrija i zanatstvo

Industrija i zanatstvo
Reciklaža i sekundarne sirovine

Reciklaža podrazumeva preradu svega što se može opet iskoristiti. Možete reciklirati skoro sve stvari, kao i sekundarne sirovine. U kategoriji RECIKLAŽA I SEKUNDARNE SIROVINE nalaze se sve firme u Srbiji koje se bave ovim delatnostima.

Ukoliko vas interesuje reciklaža ili otkup sekundarnih sirovina, skupljanje otpada ili čišćenje dvorišta, reciklaža plastike ili nekog drugog materijala ovo je pravo mesto za vas. Moja Delatnost na jednom mestu okuplja sve firme koje se bave reciklažom i sekundarnim sirovinama, svaka objava sadrži opis informativnog karaktera kao i sve aktuelne kontakte.

Reciklaža je veoma značajna jer: 

  • reciklažom štedimo sirovinske resurse
  • reciklažom štedimo energiju
  • reciklaža doprinosi zaštiti životne sredine
  • reciklaža doprinosi smanjenje deponija i degradaciju tla

 Recikliraj i uštedi energiju! Reciklažom jedne flaše sačuva se onoliko energije koliko jedna sijalica od 60 vati potroši za šest sati neprekidnog rada,a 88% energije uštedi kada se plastika pravi od već upotrebljene plastike. Čak 60% đubreta se može reciklirati. Reciklažom jedne polovine svetske proizvodnje papira sačuvalo bi se 800 hiljada kvadratnih metara šume. Japan je najnaprednija zemlja kada je reciklaža u pitanju (95% sekundarnih sirovina se reciklira).

Sve što vas interesuje o reciklaži i firmama koje se bave ovom delatnošću i sekundarnim sirovinama pronađite baš ovde.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju