Kultura, umetnost i obrazovanje

Kultura, umetnost i obrazovanje
Radio i Televizija

U kategoriji RADIO I TELEVIZIJA nalaze se sve radio stanice i televizije na teritoriji Republike Srbije koje su klijenti naše agencije.Ukoliko vam se sluša popularna muzika, klasika, rok, pop ili koncerti, ako želite da se informišete o dešavanjima u svetu i Srbiji ovo je pravo mesto za vas. Od najvećih i najpoznatijih do lokalnih radio stanica i televizija, u ovoj kategoriji ćete naći sve što vas interesuje. 

Unesite ključne reči u pretraživač, kao što su: Radiotelevizija Ub, Niška televizija NTV, RTV Trstenik - za nekoliko trenutaka pred sobom ćete imati sve kontakte i inormativni tekst o svakoj od ovih radio stanica i televizijskih kuća.

Portal Moja Delatnost jedan je od najvećih na teritoriji Srbije i broji desetine hiljada zadovoljnih klijenata. Svaka objava dizajnirana je tako da vam maksimalno olakša pretragu i selekciju. Detaljan opis sadrži karakteristike poslovanja svakog našeg klijenta, aktuelne kontakte kao i video i foto materijale. 

Neke od najpoznatijih radio stanica u Srbiji su: Hit Music FM Radio,Radio NaxiBeograd, Radio Morava Jagodina, FM 91.9Radio Šumadinac,Naxi Boem Radio,Radio Pink, IntBeograd, FM 91, Antena Radio,Naxi EX YU Radio,Radio Play,Radio Ljubav,Radio Nostalgija,Evergreen, RockiFM Narodni Radio.

Moja Delatnost je najveća platforma za B2B marketing u Srbiji i oglašavanje svih delatnosti. Zbog velikog broja klijenata koji se bave najrazličitijim delatnostima napravili smo kategorije po kojima ih razvrstavamo. Na ovaj način svaki od njih ima prostor za oglašavanje, prepoznatljiviji su i vama olakšavamo pretragu delatnosti.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju