Tehnika i internet

Računarsko programiranje

Računarsko programiranje je nauka koja se bavi pisanjem algoritama koristeći određene programske jezike i to u svrhu koncipiranja računarskih programa ili aplikacija.  Programiranje u sebi objedinjuje umetnost, nauku, matematiku i inženjering u cilju pronalaženja idealnih i aplikativnih softverskih rešenja u svetu računara i tehnike. 

Pri izradi svakog programa neophodno je proći kroz 4 osnovna koraka:

1)  Analiza problema

2)  Kreiranje algoritma (crtanje dijagrama toka)

3)  Pisanje programskog koda

4)   Unos programskog koda u računar i pokretanje programa

U ovoj kategoriji nalaze se sve kompanije koje se bave računarskim programiranjem ili edukacijom iz ove oblasti.

Ukucajte željene ključne reči u pretraživač i brzo pronađite željenu delatnost. Programiranje danas važi za jednu od najpopularnijih delatnosti, a oni koji se bave istom susreću se sa svakodnevnim izazovima tehnološkog razvoja. 

Iako možda vaša delatnost nije povezana sa programerskom, sigurni smo da će vam u nekom momentu zatrebati dobar programer, jer danas je sve online, a online podrazumeva poznavanje web dizajna i programiranja. Nemojte predugo razmišljati gde možete naći najbolju programersku firmu u vašem gradu. Portal Moja Delatnost vrši taj posao za vas. Ovde ćete naći sve firme na teritoriji na kojoj se nalazite uz detaljniji opis delatnosti i ažurirane kontakte. Detaljan opis delatnosti olakšaće vam pri izboru te kako smo oglašivači za više desetina hiljada srpskih firmi, sigurni smo da ćete naći programersku firmu koja zadovoljava baš vaše afinitete. 

Ako vas interesuju najnoviji trendovi kada je računarsko programiranje u pitanju, pročitajte i tekst u nastavku! 

Kada pričamo o bliskoj budućnosti programiranja onda pričamo o programskom jeziku JavaScript. Ovo je do danas jedan od najkorišćenijih jezika. Njegova dominantna pozicija u programerskom svetu dodatno je ojačana nedavnim predstavljanjem nove verzije tehnologije Angular - Angular 2 i Angular 4 koje funkcionišu kao programske okosnice jezika JavaScript. 

Ono što je u prošlosti bio AngularJS, danas je Angular 2, a sutra će verovatno biti neki treći program. Ipak, kako danas stvari stoje JavaScript je programski jezik s najviše potencijala. Upravo u našoj bazi možete pronaći programera koji se odlično služi JavaScript programskim jezikom. Sve što je potrebno jeste da u pretraživač ukucate ključne reči, na primer naziv određenog programskog jezika i dobićete zbirni rezultat svih programera koji Vam mogu pomoći.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju