Tehnika i internet

Tehnika i internet
Računari, oprema i servisi

U kategoriji Računari, oprema i servisi možete pronaći sve servise i firme koje se bave servisiranjem i prodajom opreme i rezervnih delova za računare. Kompjuteri i laptopovi su sastavni deo svakog posla danas, a česti kvarovi doveli su do povećane potrebe za otvaranjem servisa i firmi koje se bave prodajom i popravkom računara.                                                   

Portal Moja Delatnost broji hiljade zadovoljnih klijenata, a svaka objava na portalu sadrži detaljan opis delatnosti i važeće kontakt telefone. 

Ukoliko niste sigurni koji model računara je najbolji za vaše potrebe ili gde da nađete pouzdan servis računara ovo je pravo mesto za vas. U zavisnosti od ključnih reči koje budete pretraživali dobićete u roku od nekoliko trenutaka sve odgovore na jednom mestu - najbolje od svega je što to možete raditi iz udobnosti sopstvenog doma!

A šta nas novo očekuje kada je o računarima reč? Ako ste radoznali pročitajte tekst u nastavku! 

Dinamika na polju tehnoloških dostignuća iz godine u godinu postaje sve uzbudljivija, a stručnjaci kada je o računarima reč ne znaju o čemu bi pre govorili! Evo nagoveštaja novih trendova koji će se još razvijati u kratkim crtama:

BIOMETRIJA: Biometrijska autentifikacija postaje sve ustaljenija u svakodnevnim tehnološkim uređajima, uključujući mobilne telefone i tablete. Otisci prstiju se koriste za otključavanje telefona već nekoliko godina i postali su prilično tačni i relativno sigurni. 

(IOT): Očekuje se da će se uređaji sa omogućenim Internetom nastaviti u 2018. godini i povezati još više svakodnevnih objekata. IoT uređaji predstavljaju veoma ozbiljne sigurnosne probleme. Većina IoT uređaja nikada nije izgrađena da izdrže čak i vrlo jednostavne sajber-napade. Većina IoT uređaja nije u mogućnosti da budu popunjene ili nadograđene, i stoga će i dalje biti ugrožene sajber napadima.

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA (AI): Mnogi proizvođači su uskočilii u voz upotrebe veštačke inteligencije kako bi izgradili „pametnije“ sisteme koji mogu otkriti i delovati na pretnje, bilo pre ili vrlo rano nakon što su informacije ugrožene. Očekuje se da će računari u narednim godinama postati sve intuitivniji i odbrambeniji.

QUANTUM TECHNOLOGIES: Mnogi proizvođači su uskočilii u voz upotrebe veštačke inteligencije kako bi izgradili „pametnije“ sisteme koji mogu otkriti i delovati na pretnje, bilo pre ili vrlo rano nakon što su informacije ugrožene. Očekuje se da će računari u narednim godinama postati sve intuitivniji i odbrambeniji. Budući da se tehnologija svakodnevno razvija i sve više čini okosnicu našeg svakodnevnog života, pojedinci, preduzeća i Vlada će se suočiti sa stalnom borbom između efikasnosti i sigurnosti. Ovo je naročito istinito kada se uzme u obzir početak kvantnog računarstva koji bi mogao prevazići sposobnosti postojećih sigurnosnih mera.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju