Lepota i nega

Lepota i nega
Profesionalna oprema i šminka za salone

U kategoriji Profesionalna oprema i šminka za salone nalaze se sve firme proizvođači i distributeri profesionalne šminke i opreme za potrebe kozmetičkih i frizerskih salona. 

Ako se bavite veleprodajom opreme i šminke ili jednostavno želite da opremite svoj salon ovo je pravo mesto za vas. Ukucajte ključne reči koje vas interesuju u pretraživač i pronađite najbolju ponudu za vaše potrebe. 

Moja Delatnost je najveći B2B portal u Srbiji. B2B marketing se oslanja na slične principe kao i konvencionalni potrošački marketing, ali je poseban iz nekoliko razloga. Dok potrošači biraju proizvode ne samo na osnovu cene, već i na osnovu popularnosti, statusa i ostalih emotivnih okidača koji igraju važnu ulogu, B2B kupca interesuje samo cena i potencijalni profit.

U zavisnosti od potreba vašeg kozmetičkog ili estetskog studia možete pronaći distributera vaših omiljenih šminkerskih proizvoda: senke, puderi, podloge, prajmeri, maskare... Takođe, ukoliko se profesionalno bavite šminkanjem ovde možete pronaći sve vrste četkica, sunđera, ali i preparata za njihovo održavanje. Ukoliko se na srpskom tržištu pojavi novi brend, njegovog zastpunika sigurno ćete naći u našoj bazi, jer informacije svojih klijenata redovno ažuriramo. Takođe, ukoliko želite da naručite veće količine nekog proizvoda, lako možete doći do adrese ili broja telefona i to uraditi brzo i pouzdano.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju