Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09
Auto, moto, aero i nautika

Auto, moto, aero i nautika


Uvek vam je bilo naporno da se bavite dokumentacijom vezanom za kupovinu ili prodaju vozila? Boli vas glava kada pomislite da prvo morate da pronađete pouzdano mesto za taj posao, a automobil koji dugo želite konačno možete da priuštite?

Uz podkategoriju Predstavništvo i prodaja kategorije Auto, moto, aero i nautika lako se prepustite uživanju u novom automobilu, motoru ili bilo kom drugom vozilu.

Zaboravite na komplikovane procedure, čekanje dugih redova i svo maltretiranje koje uz to ide. Sada se možete snaći lako, brzo, a što je najbitnije ovde vas čekaju najpouzdanija preduzeća.  prikaži više...


Predstavništvo i prodaja

Ako ste maštali o automobilu marke Suzuki dovoljno je da ukucate „Prodaja Suzuki vozila“ i mesto koje vas zanima i za nekoliko sekundi znaćete sve o preduzeću koje se bavi delatnošću koju tražite. 

Ukoliko vam je potrebno predstavništvo za Audi ili Renault, a nalazite se u nekom manjem gradu ili prigradskom naselju ovde ćete pronaći u roku od nekoliko minuta vama najbliže predstavništvo. 

Ne razmišljajte o svoj neophodnoj papirologiji potrebnoj da promenite registraciju vozila, kao ni o mnogim drugim zamornim procedurama. Sada ćete u roku od nekoliko minuta pronaći željenu uslugu, savet ili stručnjaka. 

Ako se interesujete za polovni automobil dovoljno je da u pretraživaču portala Moja Delantost ukucate reči prodaja i uvoz polovnih automobila i imaćete pristup informacijama i svim kontakt telefonima i adresi firmi koje se ovim bave u Srbiji. 

Ako želite da budete sigurni da će ceo proces dokumentacije i registracije vozila proći kako treba, a što je još bitnije lako i brzo dovoljno je da ukucate ovlašćeni distributer recimo Dacia i mesto i u roku od nekoliko sekundi svi problemi ovi problemi su rešeni.

zatvori...Auto, moto, aero i nautika
Predstavništvo i prodaja


  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs